Tilføj, fjern eller rediger menupunkter i din webshop

Du kan føje menupunkter til dine webshopmenuer, når du skal opbygge navigation i din butik. Menupunkter er links til produkter, kollektioner, websider, blogopslag, politikker eller andre websites. Du kan også fjerne eller redigere menupunkter.

Du skal i de fleste tilfælde oprette en vare, før du kan føje et link til den. Du skal f.eks. Oprette en kollektion, før du kan føje den til en menu.

Du kan få vist og ændre din navigering i webshoppen fra siden Navigation i din Shopify-administrator.

Tilføj et menupunkt

Du kan føje menupunkter, der skal fungere som links til:

• websider
  • kollektioner
  • produkter
  • blogs eller blogopslag
  • butikkens politikker
  • eksterne websites
  • e-maillinks

Fremgangsmåde:

1. På siden Navigation skal du klikke på titlen på den menu, du vil redigere.

2. Klik på Tilføj menupunkt.

3. Indtast en titel for menupunktet. Denne titel vises i menuen og kan indeholde specialtegn eller emoji.

4. Klik på feltet Link, og vælg derefter en linktype, eller indtast en websiteadresse til et eksternt website:

- Start – din webshops startside - Kollektioner - en bestemt kollektion eller alle kollektioner - Produkter - et bestemt produkt eller alle produkter - Sider - en webside i din webshop - Blogs - en blog i din webshop - Blogopslag - et blogopslag i din webshop - Politikker - en af dine butiks politikker

Når du vil oprette et e-maillink, skal du bruge formatet mailto:youremail@example.com.

1. Hvis du har valgt en linktype, skal du vælge en bestemt destination. Når du vælger Start, angives destinationen automatisk til din webshops startside.

2. Klik på menuen Gem.

Rediger et menupunkt

Fremgangsmåde:

1. Klik på titlen på menuen, som punktet findes i.

2. I afsnittet Menupunkter skal du klikke på Rediger ud for navnet på punktet.

3. Foretag evt. ændringer:

- Hvis du vil ændre navnet på menupunktet, skal du indtaste teksten i feltet Navn. - Hvis du vil ændre destinationen for menupunktet, skal du klikke på x i feltet Link og derefter skrive eller vælge en ny destination.

1. Klik på Anvend ændringer.

2. Klik på menuen Gem.

Ret visningsrækkefølgen for menupunkter

Du kan få vist visningsrækkefølgen for menupunkter på siden Navigation. Menupunkterne vises i webshoppen i den rækkefølge, de er angivet i.

Fremgangsmåde:

1. Klik på titlen på den menu, du vil ændre rækkefølgen i.

2. Klik og hold handle-ikonet ved siden af menupunktet nede, og træk så menupunktet til en anden placering:

Afsnittet Menupunkter med fremhævet handle-ikon

3. Klik på menuen Gem.

Fjern et menupunkt

Du kan fjerne et menupunkt, så det slettes fra navigationen i din webshop. Når du fjerner et menupunkt, der har indlejrede menupunkter under sig i en rullemenu, fjernes de indlejrede menupunkter også, og rullemenuen fjernes fra navigationen i webshoppen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på titlen på den menu, du vil ændre rækkefølgen i.

2. Klik på papirkurven ud for det menupunkt, du vil fjerne.

3. Klik på Fjern for at bekræfte