Webadresse-omdirigeringer

Webadresse-omdirigeringer kan bruges til at omdirigere trafik fra en webside til en anden. Når du ændrer en webadresse i din webshop, kan du oprette en webadresse-omdirigering for at sikre, at dine kunder stadig kan finde det, de søger efter.

Hvis du f.eks. sletter et produkt, kan du konfigurere en webadresse-omdirigering. Når kunder så indtaster en webadresse for det pågældende produkt, bliver de omdirigeret til et lignende produkt i din butik.

Opret en webadresse-omdirigering

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Navigation i din Shopify-administrator.

2. Klik på Webadresse-omdirigeringer:

Siden webadresse-omdirigeringer

3. Klik på Tilføj webadresse-omdirigering.

4. I Omdiriger fra skal du angive den gamle webadresse, du vil omdirigere besøgende fra. Kun brudte webadresser bør omdirigeres. Hvis den gamle webadresse stadig indlæser en webside, vil webadresse-omdirigeringen ikke fungere.

Bemærk: Du kan omdirigere webadresser, der starter med følgende præfikser: /apps, /application, /cart, /carts, /orders, /shop eller /services.

1. I Omdiriger til skal du angive den nye webadresse, du vil omdirigere besøgende til. Vil du omdirigere til butikkens startside, skal du skrive /.

Bemærk: Den nye webadresse kan enten være en relativ webadresse (f.eks. /collection/shirts) eller en komplet webadresse (f.eks. http://www.example.com/collection/shirts). Når du vil omdirigere trafik inden for dit primære domæne, skal du bruge en alternativ webadresse. Vil du omdirigere uden for dit primære domæne, skal du bruge en komplet webadresse.

1. Klik på Tilføj.

Administrer dine webadresse-omdirigeringer

Du kan administrere din liste over webadresse-omdirigeringer på følgende måde:

• Filtrer webadresse-omdirigeringer efter dato
  • Rediger webadresse-omdirigeringer
  • Eksportér dine webadresse-omdirigeringer
  • Importér dine webadresse-omdirigeringer
  • Slet webadresse-omdirigeringer én for én
  • Slet mange webadresse-omdirigeringer på én gang

Filtrer webadresse-omdirigeringer efter dato

Fremgangsmåde:

1. Klik på Filtrer.
  2. Klik på Vælg et filter i rullemenuen. Klik derefter på Dato for tilføjelse.
  3. Klik på Vælg en værdi, og vælg, om du vil søge før eller efter en dato.
  4. Angiv datoen.
  5. Klik på Tilføj filter.

Rediger webadresse-omdirigeringer

Fremgangsmåde:

1. Klik på den webadresse-omdirigering, du vil redigere.
  2. Angiv ændringerne.
  3. Klik på Gem omdirigering.

Eksportér dine webadresse-omdirigeringer

Fremgangsmåde:

1. Klik på Eksportér.
  2. Vælg, hvilke omdirigeringer du vil eksportere.
  3. Vælg, hvilken type CSV-fil, du vil eksportere.
  4. Klik på Eksportér varer.

Importér dine webadresse-omdirigeringer

Sådan importerer du dine eksisterende webadresse-omdirigeringer:

1. Klik på Importér.
  2. Klik på Vælg fil, og vælg en CSV-fil.
  3. Klik på Upload fil.
  4. Gennemgå det, der er importeret.
  5. Klik på Importér omdirigeringer.

Bemærk: Du kan downloade og få vist CSV-filen til omdirigering af eksempel-webadressen for at bruge den som en skabelon.

Slet webadresse-omdirigeringer én for én

Fremgangsmåde:

1. Vælg den webadresse-omdirigering, du vil slette.
  2. Klik på Handlinger.
  3. Klik på Slet valgte omdirigeringer.
  4. Klik på Slet for at bekræfte din beslutning.

Slet mange webadresse-omdirigeringer på én gang

Du kan slette flere webadresse-omdirigeringer på én gang ved at bruge knappen Handlinger. Få mere at vide om brug af massehandlinger.