Bedste fremgangsmåder for Pinterest-salgskanalen

Der er et par ting, du kan gøre for at hjælpe nye kunder med at finde dine produktpins. Du kan samle dine produktpins på Pinterests opslagstavler. Du kan også hjælpe kunderne med at finde dine produkter ved hjælp af søgeord i dine produkttitler og beskrivelser for at optimere dine produktpins til søgninger i Pinterest, og du kan opbygge din målgruppe på Pinterest ved at interagere med andre Pinterest-brugere.

Få mere at vide om de bedste fremgangsmåder for virksomheder på Pinterest i Pinterests hjælp.

Indsamling af dine produktpins på Pinterests opslagstavler

Når du gør produkter tilgængelige for Pinterests salgskanaler, synkroniseres de automatisk med Pinterest som produktpins. Du kan øge chancen for, at kunderne finder dine produkter på Pinterest, ved at indsamle dine produktpins på Pinterests opslagstavler.

Brug af søgeord i dine produkttitler og beskrivelser

Pinterest er en social medieplatform, men det er også en søgemaskine. Brugere af Pinterest tilpasser de pins, de ser i deres feed, ved at vælge mellem kategorier, som interesserer dem, og de kan også søge efter pins, der er relateret til deres interesser. Pinterest bruger oplysningerne i pins og deres antal visninger til at vise relevante pins til brugerne, som passer til deres interesser.

Du kan gøre det nemmere for dine kunder at opdage dine produkter på Pinterest ved at føje søgeord til dine produkttitler og -beskrivelser. Prøv at tilføje søgeord, der er relateret til følgende produktattributter:

• materiale
  • farve
  • mønster
  • brand

Selv navnene på dine billedfiler kan påvirke dine pins' placeringer i søgemaskiner. Hvis du søger efter lignende produkter på Pinterest, kan du få en idé om, hvilke søgeord vil hjælpe Pinterest-brugerne mest med at finde dine produktpins.

Opbygning af din målgruppe på Pinterest

Hvis du opbygger dit Pinterest-community og opmuntrer brugerne til at dele dine pins, vil dine pins klare sig bedre i søgeresultaterne på Pinterest. Du kan øge engagementet med dine pins på flere måder:

• Du kan opfordre til handling i en pins beskrivelse, f.eks. "Del denne pin!"
  • Fastgør blogopslag eller andet indhold fra din Shopify-webshop
  • Del pins fra andre Pinterest-brugere på Pinterest, som er relateret til dit brand

Få mere at vide om, hvordan du opbygger dit Pinterest-publikum, i Shopify-bloggen.

Vælg produkttyper, der sælger godt på Pinterest

Visse produkttyper sælger bedre på Pinterest, og du bør kende din målgruppe, så du kan vælge produkter, der appellerer til Pinterests brugere. De bedst sælgende produkttyper på Pinterests salgskanal er, i rækkefølge:

• Mode og beklædning
  • Gaver og samlerobjekter
  • Brevpapir og kontorartikler
  • Boligartikler og møbler
  • Kunst og fotografi

Markedsføring på Pinterest

Du kan markedsføre dine produkter på Pinterest ved hjælp af sponsorerede pins. Hvis du har brug for hjælp til markedsføring på Pinterest, skal du kontakte Pinterests hjælp.

Sponsorerede pins

Hvis du er en shopejer, der sælger i USD og bruger et amerikansk kreditkort, kan du annoncere på Pinterest med sponsorerede pins. Sponsorerede pins vises i nærheden af toppen af søgeresultaterne og feeds for din målgruppe. Du kan oprette sponsorerede pins ved hjælp af Pinterests annonceadministrator. Få mere at vide om sponsorerede pins i Pinterests hjælp.