Shopkey

Shopkey er en tastaturudvidelse til iPhone, iPad og iPod touch. Du kan bruge den til hurtigt at føje links til dine produktlinks i meddelelsesapps, på sociale medier og andre steder online. Når du har delt et produktlink ved hjælp af Shopkey, kan du holde styr på de salg, det genererer, i området Ordrer i Shopify.

Bemærk: Shopkey kan ikke længere downloades. Hvis du tidligere har installeret det, kan du fortsætte med at bruge det.

Betingelser

Inden du begynder at bruge Shopkey, skal du sørge for, at følgende krav er opfyldt:

Aktivering af Shopkey

Du skal konfigurere dine enhedsindstillinger, så Shopkey er tilgængelig i dine tastaturmuligheder.

Hvis du har mere end én Shopify-butik knyttet til din e-mailadresse, vil appen også bede dig om at angive den specifikke .myshopify.com-webadresse for den butik, du vil bruge.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Shopkey-ikonet for at åbne appen.

2. Indtast de samme kontooplysninger, som du bruger til at logge ind på din Shopify-butik, og tryk derefter på LOG IND.

Bemærk: Hvis din webshop er beskyttet med adgangskode, skal du fjerne koden, før du kan bruge Shopkey.

1. Gå til Indstillinger på din enhed, tryk på Generelt, derefter på Tastatur og på Tastaturer. Du vil få vist de tastaturer, du har aktiveret.

2. Tryk på Tilføj nyt tastatur..., og tryk derefter på Shopkey.

3. Tryk på Shopkey på listen over tastaturer, og tryk derefter på knappen Tillad fuld adgang.

Bemærk: Fuld adgang er en iOS-tilladelse, som Shopkey kræver for at fungere korrekt. Du kan læse Shopifys politik om beskyttelse af persondata for at få mere at vide om dine indstillinger for beskyttelse af persondata.

1. Tryk på Tillad for at aktivere fuld adgang til Shopkey. Nu kan du bruge Shopkey i dine meddelelsesapps eller på sociale medier.

Brug af Shopkey

Når du har aktiveret Shopkey, kan du bruge det til at få adgang til dit produktkatalog fra andre apps på din iOS-enhed.

Fremgangsmåde:

1. Åbn den app, du vil bruge.

2. Når du er klar til at føje et link til et produkt, skal du trykke og holde på globusikonet for at vælge Shopkey blandt dine aktiverede tastaturer.

3. Tryk på billedet for det produkt, du vil dele, eller brug søgefunktionen til at finde det.

Bemærk: Dine produkter skal være tilgængelige i din webshop for at kunne være tilgængelige i Shopkey.

1. Hvis du vil føje trackingoplysninger til dit Shopkey-link, skal du trykke på knappen ... og vælge den platform, hvor du vil dele linket.

2. Send din besked (eller send til din app på sociale medier). Dine kunder vil kunne klikke på webadressen og se det produkt, du har delt i din butik.

Hvis en kunde beslutter sig for at købe produktet ved hjælp af dit Shopkey-link, vises henvisningskilden på deres ordreoplysningsside i din Shopify-administrator.