Visning af engrospriser

Du kan se de engrosprodukter og priser, som er tilgængelige for kunderne, på siden Kunder i engrossalgskanalen.

Slå engrospriser op for kunder

Når du har brug for at tjekke de engrospriser, som du har tilbudt en engroskunde, kan du slå disse priser op på deres kontoside i engrossalgskanalen.

Sådan tjekker du dine engrospriser:

1. Klik på Kunder i kanalen Engrossalg.
  2. Klik på kundens navn i tabellen for at åbne deres kontoside.
  3. Klik på Vis priser for at se de produkter, som din kunder kan købe, og de priser, de er berettiget til:

Screenshot , der viser knappen Prisoversigt