Opret en engrosforretning

Din adgangskodebeskyttede engrosforretning oprettes automatisk, når du føjer engrossalgskanalen til din Shopify-administrator.

Standardadressen for din engrosforretnings website bruger følgende format: https://your-shopify-store-name.wholesale.shopifyapps.com. Du kan ændre domænet på siden Præferencer i engrossalgskanalen.

Bemærk: Du kan ikke logge ind i din engrosforretning, så snart den er oprettet, ligesom du kan med din webshop. Din engrosforretning er adgangskodebeskyttet, og ingen (herunder ejeren af Shopify-butikken) kan få adgang til den uden en engrosforretningskonto. En engrosforretningskonto er ikke det samme som en webshopkonto. Du kan ikke logge ind i engrosforretningen med dit brugernavn og din adgangskode til din webshop.

Du skal oprette engrosforretningskonti for kunder, som du ønsker skal logge ind i engrosforretningen. Få mere at vide om, hvordan du opretter engroskunder.

Tilføjelse af engrossalgskanalen (og oprettelse af din engrosforretning)

Der oprettes automatisk en særskilt, adgangskodebeskyttet engrosforretning, når du tilføjer kanalen Engrossalg i din Shopify-administrator.

Inden du begynder

• Din butik skal have Shopify Plus-abonnement.
  • Du skal enten logge på din Shopify-administrator med Shopify-butiksejerens legitimationsoplysninger eller med en personalekonto, der har tilladelserne Programmer og Indstillinger.

Sådan tilføjer du engrossalgskanalen:

1. Klik på knappen + ved siden af overskriften Salgskanal i din Shopify-administrator.
  2. I dialogboksen Tilføj salgskanal skal du finde Engrossalg på listen over tilgængelige kanaler og klikke på Få mere at vide.
  3. Klik på Tilføj kanal, og følg vejledningen.

Din engrosforretning bliver oprettet.