Minimumsbeløb for køb for engrosordrer

Du kan angive et minimumsordrebeløb for din engrosforretning på siden Præferencer for at sikre, at dine kunder bruger et bestemt beløb, hver gang de afgiver en engrosordre.For individuelle kunder kan du angive beløbet på deres kundeside.Et minimumsordrebeløb, som er angivet for en engroskunde, har forrang i forhold til det minimumsordrebeløb, som er angivet for butikken.

Du kan f.eks. angive 150 USD som minimumsordrebeløb i din engrosforretning. Derefter angiver du minimumsordrebeløbet til 200 USD for kunden Joe. Alle kunder med undtagelse af Joe opretter ordrer på eller over 150 USD. Joe opretter ordrer på eller over 200 USD.

Du kan også angive minimum- og maksimumantal for individuelle produkter og varianter, når du opretter dine prislister Få mere at vide om engrosprislister.

Angivelse af minimumsordrebeløb for din engrosforretning

Medmindre en engroskunde har sit eget minimumsordrebeløb, skal dine engroskunder afgive ordrer, der når eller overskrider det beløb, der er angivet for engrosforretningen.

Sådan indstiller du minimumsordrebeløb for din engrosforretning:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på WholesaleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Præferencer.

5. Vælg valgmuligheden Angiv minimumskøb, og angiv derefter det beløb, som engrosordrekladder skal matche eller overstige.

6. Klik på Gem.

Indstil minimumsbeløbet for køb for en engroskunde

Det minimumsordrebeløb, som du har angivet for en engroskunde, er det beløb, som deres engrosordrer skal matche eller overstige (uanset om der er angivet et minimumsordrebeløb for butikken).

Sådan indstiller du minimumsordrebeløbet for en kunde:

1. Åbn engrossalgskanalen, og klik derefter på Kunder.
  2. Klik på kundens navn i tabellen.
  3. Vælg Angiv minimumskøb, og angiv derefter det minimumsbeløb, som denne kundes ordrer skal matche eller overstige.