Sådan kontakter du leverandører

Du skal tilmelde dig en profil på Handshake, før du kan kontakte en leverandør.

Du kan kontakte leverandøren fra dennes leverandørprofil eller fra en hvilken som helst produktside. Før du kontakter en leverandør om en ordre, skal du gennemgå dennes minimumsantal for ordrer.

Fremgangsmåde:

1. Gå til handshake.com, og find den leverandør eller det produkt, du er interesseret i.
  2. Klik på Kontakt leverandør.
  3. Angiv den besked, som du vil sende til leverandøren, i den nye dialogboks, og klik på Send besked.

Handshake garanterer ikke, at leverandører svarer på alle forespørgsler fra forhandlere. Det er leverandøren selv, der vælger, hvilke virksomheder han eller hun vil samarbejde med.