Konfigurer dine præferencer

Du kan på forhånd angive nogle indstillinger for din betalingsproces som forberedelse på lanceringen af Handshake-markedspladsen i efteråret 2020. Du skal angive minimumsværdien, som en forhandler skal bestille for hos din virksomhed samt oplysninger om dine politikker for levering og returneringer. Politikkerne for levering og returneringer er i øjeblikket ikke synlige for forhandlere.

Angiv en minimumværdi for ordrer

Din minimumsværdi for ordrer er den laveste ordreværdi, som du vil acceptere fra en forhandler. Hvis du f.eks. ikke behandler ordrer med en værdi under 200 USD, kan du angive 200 som din Minimumsværdi for ordrer.

Den minimumsværdi for ordrer, som du angiver, er synlig for forhandlere på din leverandørprofil.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Præferencer i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Minimumværdi for ordren skal du angive en minimumværdi for ordren og derefter klikke på Gem.

Angiv dine leveringsindstillinger

Du kan tilføje flere oplysninger om dine leveringsmuligheder, behandlingstid af ordrer, dine politikker for returneringer og tilbagebetalinger samt andre vigtige oplysninger, der er relateret til levering eller politikker.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Handshake > Præferencer i din Shopify-administrator.
  2. Tilføj oplysninger om behandlingstid af dine ordrer og leveringstid, returneringer og tilbagebetalingspolitikker i afsnittet Levering og returneringer.