Ofte stillede spørgsmål om levering

Find svar på nogle almindelige spørgsmål om opsætning af dine indstillinger for afsendelse i Shopify.

Hvordan giver jeg gratis levering til mine kunder?

Der er et par måder, du kan tilbyde gratis levering til dine kunder på:

Hvordan fjerner jeg levering for digitale produkter?

Hvis du sælger et digitalt downloadprodukt eller en tjeneste, skal du deaktivere fragt for det pågældende produkt ved at fjerne markeringen af Dette er et fysisk produkt på produktets informationsside.

Hvordan føjer jeg håndteringsgebyrer til mine leveringsomkostninger?

Du kan lægge avance på dine leveringsomkostninger eller tilføje et håndteringsgebyr på følgende måder:

Kan jeg tilføje produktspecifikke leveringsgebyrer?

Du kan tilføje leveringsregler pr. produkt ved hjælp af leveringsprofiler. Når du føjer et produkt til en tilpasset leveringsprofil, kan du oprette leveringszoner og -priser, der er specifikke for kun disse produkter. Få mere at vide i Leveringsprofiler.

Hvordan tilføjer jeg et tilpasset transportfirma via mine egne legitimationsoplysninger?

Du kan tilføje tilpassede fragtkonti, hvis din butik har et Advanced Shopify-abonnement, har Shopify Plus eller har funktionen til levering beregnet af transportfirma. Du kan vise dine forhandlede priser ved kassen ved at bruge dine tilpassede legitimationsoplysninger fra USPS, Canada Post, UPS og FedEx.

Hvordan udskriver jeg en prøvelabel?

Du kan udskrive en prøvefragtlabel fra leveringssiden i din Shopify-administrator eller Shopify-appen. Du bliver ikke opkrævet for at udskrive en prøvelabel.

Hvordan annullerer jeg en fragtlabel eller gør den ugyldig?

Du annullerer en fragtlabel i afsnittet Behandlinger på en ordres side.

Hvordan opkræver Shopify mig for forsendelse af labels?

Omkostningerne for en fragtlabel faktureres via din Shopify-konto i din normale faktureringsperiode. Men hvis du når din daglige beløbsgrænse for fakturering for fragtlabels, kan du fortsætte med at købe fragtlabels svarende til 10 % af din beløbsgrænse, mens en regning genereres. Eventuelle køb foretaget i løbet af denne tid, er inkluderet i din næste regning.

Hvis du annullerer en fragtlabel, bliver prisen refunderet som en kredit til fremtidige køb af labels. Omkostningerne refunderes ikke direkte til din Shopify-konto.

Kan jeg tilbyde mine kunder en lokal afhentningsmulighed?

Hvis du vil tilbyde kunderne en lokal afhentningsmulighed, kan du tilføje en gratis leveringsmulighed, og derefter indtaste et navn, der tydeligt markerer indstillingen som lokal afhentning:

Shopify Shipping – lokal afhentningspris 1

Under betalingsprocessen vil dine kunder se noget i denne stil:

Shopify Shipping – lokal afhentningspris 2

Bemærk! Denne metode understøttes ikke af Shopify.

Hvor meget koster det at købe en fragtlabel gennem Shopify Shipping?

Bemærk! Shopify Shipping er tilgængelig for ordrer, der afsendes fra behandlingslokationer i USA (USPS, DHL Express og UPS) og Canada (Canada Post).

Der er ikke noget gebyr pr. label, når du køber en fragtlabel. I stedet opkræves prisen for labelen med rabat, der købes via Shopify Shipping. Leveringsomkostningerne varierer, men du kan se eksempelpriser for at få en bedre ide om leveringsomkostninger.

Hvordan gør jeg mine leveringsomkostninger mere attraktive for mine kunder?

Du kan gøre dine leveringsomkostninger mere attraktive for dine kunder på tre måder:

• gratis levering – du kan tilbyde gratis levering på ordrer over et vist beløb for at opmuntre kunderne til at afslutte deres betaling.
  • beregnet levering – du kan opkræve nøjagtige leveringsomkostninger for at undgå at opkræve for meget fra kunderne.
  • fast beløb for levering – du kan tilbyde faste leveringsomkostninger til indenlandske kunder for at tilskynde gennemførelse af betalingsprocessen.

Hvad er forskellen mellem Shopify Shipping og beregnede priser?

Hvis din butik er baseret i USA eller Canada, kan du bruge Shopify Shipping til at vise beregnede priser til dine kunder og få reducerede leveringsomkostninger fra USPS eller Canada Post.

Hvis du ikke er berettiget til Shopify Shipping, kan du tilbyde dine kunder beregnede priser ved betaling ved hjælp af dine personlige legitimationsoplysninger via USPS, Canada Post, UPS eller FedEx, hvis du har et Advanced Shopify-abonnement eller derover, eller du kan bruge funktionen, der beregner levering med transportfirma, til din konto.

Hvorfor downloades min fragtlabel til min computer, når jeg klikker på Udskriv label?

Hvis du bruger Google Chrome, downloades dine fragtlabels automatisk til din computer, i stedet for at åbne en udskrivningsdialog.

Følg nedenstående trin for at udskrive en fragtlabel med disse indstillinger:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på nummeret på en ordre, som du allerede har købt en fragtlabel til.

3. Klik på Udskriv label i afsnittet Behandlinger. Dette overfører labelfilen til din computer, så du kan udskrive den.

4. Når downloade er gennemført, skal du finde og derefter åbne filen på din computer.

5. Når du har åbnet filen, skal du klikke på Udskriv.

6. I udskrivningsdialogboksen skal du vælge den printer, du vil bruge til at udskrive labelen.

7. Vælg den papirstørrelse, der matcher den printer, du bruger til at udskrive labelen. Hvis du bruger en labelprinter, skal du vælge 4" x 6". Hvis du bruger en stationær printer, skal du vælge 8,5" x 11".

8. Når du har valgt den rigtige printer og papirstørrelse, skal du klikke på Udskriv.