Sådan tilføjer du trackingoplysninger

Du kan føje trackingnummeret og den forventede ankomstdato til den indsendte indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk. Hvis din leverandør sender overførslen direkte til distributionscenteret, kan du kontakte dem for at få trackingnummeret. Hvis du ikke har et trackingnummer, skal du tilføje andre trackingoplysninger. Hvis din forsendelse er "mindre end et vognlæs", skal du tilføje et pro-nummer. Hvis din forsendelse er på "et helt vognlæs", skal du tilføje en pakkeseddel.

Giv distributionscenteret besked om, hvornår de kan forvente din indgående overførsel. Dette kan gøres ved at føje trackingoplysninger til den indgående overførsel, når du har pakket, mærket og afsendt dine produkter.

Tilføj trackingoplysninger

Trackingnummeret eller trackingoplysningerne vises på den individuelle side for den indgående overførsel.

Sørg for, at du tilføjer en forventet ankomstdato så snart du ved, hvornår distributionscenteret bør forvente ankomsten af din forsendelse.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler, og åbn den indsendte overførsel.
  3. Klik på Tilføj trackingnummer i afsnittet Trackingoplysninger.
  4. Angiv trackingnummeret, pro-nummeret eller pakkesedlen.
  5. Vælg dit transportfirma i rullemenuen Transportfirma. Hvis dit transportfirma ikke er angivet på listen, skal du vælge Anden og derefter angive en Webadresse til sporing.
  6. Klik på Gem trackingnummer.

Tilføj en forventet ankomstdato

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler, og åbn den indsendte overførsel.
  3. Klik på Tilføj forventet ankomstdato i afsnittet Trackingoplysninger.
  4. Vælg den dato, hvor du forventer, at den indgående overførsel ankommer til distributionscenteret.
  5. Klik på Gem dato.