Oprettelse af en indgående overførsel

Følg disse trin for at starte en indgående overførsel af din lagerbeholdning til et af Shopifys distributionscentre, når du har tilføjet de nødvendige produktoplysninger.

Sørg for, at du tilføjer dine trackingoplysninger, når du opretter en overførsel. Hvis du ikke har trackingoplysningerne, når du opretter overførslen, skal du sørge for at redigere overførslen og tilføje oplysningerne, når du får dem. Det kan medføre ekstra behandlingsomkostninger, hvis en forsendelse ankommer til et lager i Shopifys distributionsnetværk uden trackingoplysninger.

Du kan overføre op til 500 varelinjer ad gangen.

Opret en indgående overførsel

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler > Opret indgående overførsel.
  3. Vælg overførslens oprindelse.
  4. Valgfrit: Hvis du ikke vil ændre lagerniveauet for oprindelsesadressen, skal du fravælge Træk varer fra denne lokations lagerbeholdning.
  5. Vælg overførslens destination.
  6. Føj produkter til overførslen. Hvis du vil uploade produkter ved hjælp af en CSV-fil, kan du få mere at vide under Upload produkter via en CSV-fil.
  7. Klik på Send indgående overførsel.

Pak og markér derefter din indgående overførsel.

Tilføj en leverandør

I stedet for at vælge en af dine egne lokationer som overførslens oprindelse, kan du oprette leverandørprofiler, du kan bruge som oprindelsen. Når du opretter en leverandør, kan du vælge denne leverandør som oprindelsen for fremtidige overførsler.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler > Opret indgående overførsel.
  3. Klik på Tilføj leverandør i rullemenuen Oprindelse, og tilføj leverandørens oplysninger.
  4. Klik på Gem leverandør.

Når du har oprettet leverandøren, kan du enten slette den nye overførsel eller fortsætte med at oprette den nye indgående overførsel.

Rediger en leverandørs oplysninger

Du kan redigere oplysningerne for en leverandør ved at føje leverandøren til en ny indgående overførsel og derefter ændre oplysningerne for leverandøren. Du kan derefter slette den nye overførsel eller fortsætte med at oprette en ny indgående overførsel.

Leverandørens adresse kan ikke ændres, når først du har sendt en overførsel. Adressen ændres heller ikke, hvis du redigerer den for en anden overførsel.

Hvis du ændrer navnet på en leverandør, ændres leverandørens navn i alle eksisterende overførsler.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler > Opret indgående overførsel.
  3. Vælg leverandøren i rullemenuen Oprindelse.
  4. Klik på Se leverandøroplysninger > Rediger.
  5. Foretag eventuelle ændringer, og klik derefter på Gem leverandør.

Upload produkter via en CSV-fil

Du kan uploade produkter til din indgående overførsel via en CSV-fil i stedet for at tilføje dem manuelt. Når du opretter en indgående overførsel, kan du klikke på Tilføj produkter via en CSV-fil og uploade en formateret CSV-fil. Du kan enten downloade en skabelon som CSV-fil fra din butik eller oprette CSV-filen manuelt.

Download CSV-filen med skabelonen

CSV-filen med skabelonen indeholder alle de dine produkter, der er kvalificerede til at bruge Shopifys distributionsnetværk. Hvert produkts lagerbeholdning har en standardværdi på 0.

Når du har downloadet skabelonen, skal du redigere den lagerbeholdning, som du vil inkludere i overførslen. Produkter, der har en lagerbeholdning på 0 i CSV-filen, føjes ikke til den indgående overførsel.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler > Opret indgående overførsel.
  3. Klik på Importér fra CSV.
  4. Klik på Download en forudformateret CSV-fil.

Opret en CSV-fil manuelt

Du kan oprette en CSV-fil ved hjælp af et regnearksprogram, f.eks. Google Sheets. Filen kræver kun overskrifterne SKU og Quantity. For hver række efter overskrifterne skal du tilføje SKU'et og lagerbeholdningen for et produkt, du vil føje til din lageroverførsel. Alle SKU' er skal tilhøre, der er kvalificerede til Shopifys distributionsnetværk. Når du er færdig med at tilføje produkter, skal du sørge for at gemme regnearksfilen som CSV-fil.