Sådan administrerer du indgående overførsler

Når du har oprettet en indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk, skal du redigere overførslen, så den indeholder trackingoplysninger og en forventet ankomstdato. Du kan også annullere overførsler, der ikke har nået et distributionscenter endnu.

Tilføj trackingoplysninger

Du kan føje trackingnummeret til en indsendt indgående overførsel i appen Shopifys distributionsnetværk. Hvis din leverandør sender overførslen direkte til distributionscenteret, kan du kontakte dem for at få trackingnummeret. Hvis du ikke har et trackingnummer, skal du tilføje andre trackingoplysninger:

• Hvis din forsendelse er "mindre end et vognlæs", skal du tilføje et pro-nummer.
  • Hvis din forsendelse er "et helt vognlæs", skal du tilføje en pakkeseddel.

Trackingnummeret eller trackingoplysningerne vises på den individuelle side for den indgående overførsel.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler, og åbn den indsendte overførsel.
  3. Klik på Tilføj trackingnummer i afsnittet Trackingoplysninger.
  4. Angiv trackingnummeret, pro-nummeret eller pakkesedlen.
  5. Vælg dit transportfirma i rullemenuen Transportfirma. Hvis dit transportfirma ikke er angivet på listen, skal du vælge Anden og derefter angive en Webadresse til sporing.
  6. Klik på Gem trackingnummer.

Tilføj en forventet ankomstdato

Du kan føje den forventede ankomstdato til den indsendte indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk. Sørg for, at du tilføjer en forventet ankomstdato, så snart du ved, hvornår distributionscenteret kan forvente ankomsten af din forsendelse.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler, og åbn den indsendte overførsel.
  3. Klik på Tilføj forventet ankomstdato i afsnittet Trackingoplysninger.
  4. Vælg den dato, hvor du forventer, at den indgående overførsel ankommer til distributionscenteret.
  5. Klik på Gem dato.

Annuller en indgående overførsel

Du kan annullere en indgående overførsel i appen for Shopifys distributionsnetværk, så længe overførslen ikke er nået til distributionscenteret.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indgående overførsler, og åbn den indsendte overførsel.
  3. Klik på Flere valgmuligheder > Annuller.