Forstå fakturering og pris

Debiteringer for Shopifys distributionsnetværk faktureres på to forskellige måder: pr. behandling og pr. måned.

Gebyrer pr. behandling

Du modtager en debitering for at tjenester til at finde, pakke og levere ordre, hver gang der behandles en ordre.

Tjenester til at finde og pakke ordrer

Når en kunde afgiver en ordre, finder distributionscenteret de bestilte varer og pakker dem. Dine gebyrer for at finde og pakke ordrer inkluderer prisen til emballage.

Leveringstjenester

Din Fulfillment Success Manager knytter alle leveringspriser fra betalingsprocessen i din butik til en leveringstjeneste via Shopifys distributionsnetværk. På denne måde får distributionscenteret besked om, hvordan ordren skal leveres til kunden.

Omkostningerne til levering af hver enkelt ordre baseres på følgende:

• Transportfirmaet baseret på leveringsprisen, som kunden valgte ved betalingsprocessen.
  • Hver pakkes fakturerbare vægt.
  • Antallet af leveringszoner, som en forsendelse passerer igennem. Du kan få flere oplysninger under Zonebaserede priser.

Zonebaserede priser

Shopifys distributionsnetværk bruger zonebaserede priser til at afgøre, hvad forsendelsen af dine ordrer koster. Det betyder, at netværket har inddelt USA i geografiske zoner, og en forsendelses leveringsomkostninger stiger for hver zone, som den passerer igennem.

Leveringszoner i USA

Forestil dig f.eks., at du kun har produkter på et lagersted i zone 1. Det vil koste mere at behandle en ordre fra zone 5 end at behandle den samme ordre fra zone 3. Hvis du også havde de samme produkter på et lagersted i zone 6, ville det være billigere at behandle ordrer fra zone 5 end at behandle ordrer fra zone 3, fordi forsendelsen kun ville krydse én zonegrænse.

Jo flere lagersteder i Shopifys distributionsnetværk, som har dine produkter på lager, jo billigere vil dine samlede leveringsomkostninger være, fordi dine forsendelser passerer gennem færre zoner.

Debiteringer pr. måned

Du modtager en faktura hver 30. dag, som indeholder omkostninger til lagerplads og andre særlige projekter. Faktureringsperioden starter, når appen til Shopifys distributionsnetværk bliver installeret for første gang.

Se debiteringer for Shopifys distributionsnetværk

Du kan finde en oversigt over dine debiteringer på din månedlige Shopify-faktura.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.
  2. Klik på fakturaen i afsnittet Seneste fakturaer.
  3. Klik på afsnittet Apps på selve fakturaen.

Klik på Fakturering i appen Shopifys distributionsnetværk, hvis du vil have en mere detaljeret gennemgang af dine debiteringer.