Lagernotifikationer

Bemærk: Shopifys distributionsnetværket er i et tidligt stadie og er kun tilgængelig for godkendte virksomheder. Få mere at vide under Vi introducerer Shopifys distributionsnetværk.

Shopify bruger en produktvariants salgshistorik samt det antal, der er tilgængeligt på et distributionscenter til at anslå, hvor mange dages lagerbeholdning, du har tilbage af dine produktvarianter.

Vis lagerbeholdning

Klik på Lagerbeholdning i appen Shopifys distributionsnetværk for at se, hvor mange dages lagerbeholdning, du har tilbage for en variant i et distributionscenter.

Antallet af dages lagerbeholdning vises i tabellens sidste kolonne.

Bemærk: Dages lagerbeholdning er kun tilgængelig for produktvarianter, der har mindst 3 måneders salgsdata. Hvis Shopify ikke har nok oplysninger for en produktvariants salgshistorik, viser kolonnen Ingen data.

Angiv lagernotifikationer

Du kan oprette meddelelser, der minder dig om at genopfylde din lagerbeholdning i distributionscenteret baseret på det forventede antal dages lagerbeholdning, du har tilbage. Du får besked, når en variants antal dages lagerbeholdning falder under det mindste antal, du har angivet. Meddelelserne for lagerbeholdningen vises i fanerne Oversigt og Lagerbeholdning i appen Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i appen Shopifys distributionsnetværk.
  2. Angiv det mindste antal dages lagerbeholdning, som du skal bruge af dine produkter, i afsnittet Lagernotifikationer.