Indstil dine leveringsomkostninger og -metoder

Når du har konfigureret leveringszoner for dine ønskede leveringsdestinationer, skal du vælge den måde, som du vil sende kundernes ordrer til dem på. Du kan tilbyde flere forskellige leveringsmetoder for en zone, så dine kunder kan vælge mellem en række leveringshastigheder og -priser ved betaling:

• Opret prisbaserede eller vægtbaserede leveringsomkostninger for almindelige posttjenester.
  • Hvis du har et Advanced Shopify-abonnement eller højere til din butik, kan du tilbyde beregnede leveringsomkostninger fra USPS, Canada Post, FedEx, UPS og andre transportfirmaer ved hjælp af dine egne loginoplysninger. Beregnede priser er tilgængelige for alle abonnementer, hvis du bruger Shopify Shipping.
  • Vælg mellem tilgængelige opfyldelses- og dropshippingtjenester, der sender dine ordrer for dig.

Bemærk! Hvis du administrerer din lagerbeholdning på flere beliggenheder, skal du tilbyde faste leveringsomkostninger eller de samme leveringsomkostninger fra alle dine beliggenheder.

Du kan konfigurere alle din butiks leveringsomkostninger og -metoder på indstillingssiden for Levering. Disse indstillinger afgør, hvilken leveringsmetode dine kunder ser ved betaling, afhængigt af deres placering og detaljerne i deres ordre.