Aktivér levering med Canada Post

Hvis du bruger Shopify Shipping til at sende fra opfyldelsessteder, der ligger i USA og Canada, kan du vise beregnede priser til dine kunder. Du behøver ikke at have en konto hos Canada Post, og priserne er som standard inkluderet i din Shopify-administrator.

Hvis du har en brugerdefineret konto hos Canada Post, kan du vise beregnede leveringsomkostninger til dine kunder ved kassen.

Brug din egen Canada Post-konto

Bemærk! Denne funktion kræver, at din butik har Advanced Shopify- eller Shopify Plus-abonnement eller har opgraderingen med beregnede leveringsomkostninger.

Hvis du har forhandlet nedsatte leveringsomkostninger med Canada Post, kan du vise dine forhandlede priser ved kassen ved at forbinde din Canada Post Solutions for Small Business-konto med din Shopify-konto.

Når du har tilsluttet dine konti, vil dine kunder blive tilbudt de forhandlede priser ved kassen. Disse priser erstatter ikke priser på fragtlabels, som du kan købe i din Shopify-administrator ved at bruge Shopify Shipping.

Advarsel! Hvis din butik behandler et højt antal ordrer, skal du anmode om en forhøjelse af API-prisgrænsen fra Canada Post. Som standard giver Canada Post API kun op til 20 leveringsomkostninger pr. minut. Hvis Canada Post godkender din anmodning om en forhøjelse af API-prisgrænsen, kan din konto hente op til 400 leveringsomkostninger pr. minut.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på websitet til Canada Post Developer Program ved at bruge brugernavnet og adgangskoden til din Canada Post Solutions for Small Business-konto. Hvis du allerede har en konto, skal du vælge dit kontonummer på rullelisten. Hvis du ikke har en konto endnu, skal du klikke på Tilmeld dig nu i stedet.

2. På siden Velkommen skal du kopiere brugernavnet og adgangskoden, der vises i afsnittet Produktion i tabellen API-nøgle. Disse er inkluderet i Nøglenummer:

Nøglenummer indeholder to dele, som er adskilt af en :. Den første del er dit brugernavn, og den anden del er din adgangskode. Sørg for, at du ikke inkluderer tegnet :, når du kopierer dit brugernavn og din adgangskode.

1. Klik på Tilknyt fragtkonto i afsnittet Fragtkonti.

2. Klik på Tilknyt konto ved siden af Canada Post.

3. Indtast dine kontooplysninger (herunder brugernavnet og adgangskoden, som du kopierede fra din Canada Post Developer Program-konto) i dialogboksen Tilknyt Canada Post.

Kundenummer Kundenummeret til din Canada Post Solutions for Small Business-konto.
Produktionsadgangskode Den adgangskode, der er inkluderet i dit Nøglenummer. Du kan finde dette i tabellen API Keys (API-nøgler) i din Canada Post Developer Program-konto.
Produktionsbrugernavn Det brugernavn, der er inkluderet i dit Nøglenummer. Du kan finde dette i tabellen API-nøgler på din Canada Post Developer Program-konto.
Kontraktnummer (valgfrit) Nummeret på din kontraktleveringskonto (valgfrit).
  1. Hvis du vil tilføje dine forhandlede priser til dine eksisterende forsendelseszoner, skal du markere Føj priser til eksisterende fragtzoner. Dette erstatter dine nuværende Canada Post-priser og føjer dem til alle fragtzoner, selv dem, du ikke bruger i øjeblikket til Canada Post-priser.

2. Klik på Gem.

3. Hvis din butik behandler et højt antal ordrer, skal du anmode om en forhøjelse af API-prisgrænsen fra Canada Post. Som standard giver Canada Post API kun op til 20 leveringsomkostninger pr. minut. Hvis Canada Post godkender din anmodning om en forhøjelse af API-prisgrænsen, kan din konto hente op til 400 leveringsomkostninger pr. minut.