Brug af dimensionsvægt til beregnede leveringsomkostninger

Mange fragttjenester beregner nu leveringsomkostninger baseret på din forsendelses dimensionsbaserede eller volumenbaserede vægt. Den dimensionsbaserede vægt beregnes i henhold til en formel, der bruger dine standardforsendelsesdimensioner.

Hvis du bruger en standardkassestørrelse til at sende dine ordrer, så vil dine Standardforsendelsesdimensioner generere korrekte beregnede leveringsomkostninger. Hvis du sender pakker i mere end én kassestørrelse, skal du bruge en app for at opnå større nøjagtighed.

Sådan fungerer dimensionsbaserede priser

Dine standardpakkedimensioner sendes til din fragttjeneste sammen med din ordres vægt for at beregne fragtpriser for din kunde. Dimensionsbaseret vægt bestemmes af fragttjenesten baseret på højden, bredden og dybden af dine pakker.

Hvis din dimensionsbaserede vægt er større end din ordres vægt, vil din kunde blive opkrævet for den dimensionsbaserede vægt af deres ordre. Hvis du føler, at de genererede priser er for høje eller for lave, kan du justere dine beregnede priser for at øge eller reducere dine leveringsomkostninger efter behov.

Dimensionsbaserede vægtberegninger varierer mellem fragttjenester. Kontakt den fragttjeneste, du bruger, for at få yderligere oplysninger om deres politikker for dimensionsbaseret vægt.

Fragttjenester med politikker for dimensionsbaseret vægt:

Fragttjenester uden politikker for dimensionsbaseret vægt:

Konfigurer dine standardpakkedimensioner

Fremgangsmåde:

1. I afsnittet Pakker skal du klikke på pakkens titel, som står ved siden af labelen Standard:

2. Indtast en titel, dimensioner og vægt på din standardforsendelsespakke: