Køb leverings- og returlabels i Shopify ved hjælp af din egen UPS-konto

Bemærk! Hvis du vil købe UPS-fragtlabels i Shopify ved hjælp af din egen UPS-konto, skal du have enten Advanced Shopify- eller Shopify Plus-abonnement.

Shopify tilbyder de billigste og mest relevante tilgængelige tjenester, baseret på oplysninger om tid undervejs fra UPS. Hvis du forbinder din egen UPS-konto med Shopify, kan du købe UPS-fragtlabels direkte i din Shopify-administrator ved hjælp af de priser, der er forbundet med din UPS-konto, og betale for dem via dine UPS-fakturaer. Labels, som er købt med din UPS-konto, kan kun bruges til levering fra steder i USA.

Du bør kun bruge din egen UPS-konto, hvis du ikke ønsker at købe UPS-fragtlabels til de nedsatte priser, der tilbydes via Shopify Shipping.

Føj din egen UPS-konto til dine leveringsindstillinger

Når du bruger din egen UPS-konto til at købe UPS-leverings- og returlabels, får du de leveringsomkostninger, der er knyttet til din UPS-konto, og du faktureres af UPS (ikke af Shopify).

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer fragtleverandører i afsnittet Yderligere leveringsmetoder.
  2. Klik på Rediger ved siden af UPS i dialogboksen Administrer fragttjenester.
  3. Klik på Din UPS-konto i afsnittet Konto til køb af labels i dialogboksen Rediger din UPS®-konto.

Bemærk! Hvis du vil ændre disse indstillinger senere for at bruge UPS-priser via Shopify Shipping, kan du vende tilbage til denne dialog og klikke på Shopifys UPS-konto i stedet.

1. Klik på Send.

Når du bliver opkrævet for en fragtlabel, vises beløbet på din UPS-faktura i afsnittet Internet-konti. Du bliver ikke opkrævet for returlabels, før de scannes.

Hvis du har problemer med din UPS-konto, eller hvis du har spørgsmål om de UPS-fragtlabels, du køber, skal du kontakte UPS direkte for at få hjælp. Hvis du vil vide mere, skal du se Hvem kan jeg kontakte for support?

Køb en leverings- eller returlabel til UPS for en ordre

Når du har konfigureret din UPS-konto, er der to forskellige måder, hvorpå du kan købe UPS-fragtlabels i din Shopify-administrator:

Bemærk! Når du bruger din egen UPS-konto til at købe UPS-fragtlabels, er de leveringsomkostninger, du ser i Shopify, prisestimater. Slutprisen for hver fragtlabel bestemmes, når labelen scannes af UPS.

Du kan også oprette en UPS-returlabel til enhver indenrigsordre.

Annullér en leverings- eller returlabel

I nogle tilfælde skal du annullere en fragtlabel, efter at du har købt den. Du kan gøre dette fra den tilknyttede ordres side i din Shopify-administrator. Når du har annulleret en fragtlabel, bliver du ikke opkrævet for den på din UPS-faktura. Hvis du vil vide mere om, hvordan denne proces virker, skal du se Annuller en fragtlabel.

Du kan også annullere en UPS-fragtlabel fra din UPS-konto på UPS.com. Hvis du gør det, bliver den tilknyttede ordre ikke opdateret for at afspejle denne ændring i din Shopify-administrator.

Returlabels udløber ikke og kan ikke annulleres, men du opkræves ikke for ubrugte labels.

Hvem kan jeg kontakte for at få support?

Hvis du vil have hjælp til at konfigurere din UPS-konto i din Shopify-administrator, skal du kontakte Shopify Support.

Du kan få hjælp med problemer i forbindelse med din UPS-konto og de UPS-fragtlabels, du køber, ved at kontakte UPS-kundesupporten. Du kan kontakte dem på 1-800-742-5877 (USA og Canada), på 03457-877-877 (Storbritannien) eller ved at besøge UPS' Hjælpe- og supportcenter.