Suspendér eller slet en leveringsomkostning

Suspendér en leveringsomkostning

Hvis du ønsker at skjule en leveringsomkostning fra dine kunder, men beholde den i din Shopify-administrator, kan du suspendere prisen midlertidigt. Dette gemmer de fleste af prisoplysningerne, så du kan genaktivere leveringsomkostningen senere ved at rette vægt- eller prisintervallet. Du kan ønske at suspendere en leveringsomkostning, hvis du sætter en kampagne-leveringsomkostning på pause, som du ønsker at bruge igen på et senere tidspunkt, eller hvis du afprøver ændringer af din leveringsstrategi.

Trin:

1. I afsnittet Leveringszoner skal du klikke på Rediger ved siden af leveringszonen, der indeholder den leveringsomkostning, som du vil suspendere:

2. Find leveringszonen som du vil suspendere på siden med leveringszoner, og klik på Rediger.

3. Konfigurer pris- eller vægtinterval på 0 til 0, og klik herefter på Færdig. Hvis du for eksempel ønsker at suspendere en vægtbaseret leveringsomkostning, skal du indtaste 0 i felterne Minimumsvægt for ordren og Maksimumsvægten for ordrer:

4. Klik på Udført.

5. På leveringszonens hovedside skal du klikke på Gem.

Slet en leveringsomkostning

Hvis du ikke længere ønsker at tilbyde dine kunder en bestemt leveringsomkostning, kan du slette den. Du kan ønske at slette en leveringsomkostning, hvis du har tilbudt en leveringsrabat, som nu er udløbet, eller hvis en bestemt leveringsmekanisme ikke længere kan svare sig økonomisk.

Trin:

1. I afsnittet Leveringsomkostninger skal du klikke på Rediger ved siden af leveringszonen, der indeholder den leveringsomkostning, som du vil slette:

2. Klik på ikonet x ved siden af leveringsomkostningen, som du ønsker at slette på siden med leveringszoner:

3. Klik på Gem.

Slet alle leveringsomkostninger for en region eller et land

For at slette alle priser for en bestemt region, kan du gøre ét af følgende:

• Slette alle priser enkeltvis.
  • Slette regionen. Dette fjerner alle priser, der er knyttet til denne region eller zone.

Trin:

1. Klik på Rediger ved siden af leveringszonen, som du vil slette, i afsnittet Leveringsomkostninger:

2. Klik på Slet zone i bunden af siden med leveringszonen.

3. Klik på Slet leveringszone i dialogen for at bekræfte: