Eksempler på leveringsomkostninger

Du ønsker sikkert at definere nogle forskellige leveringsomkostninger for din butik, afhængigt af hvor mange valgmuligheder du vil tilbyde dine kunder. Du kan også tilbyde gratis levering for at promovere dine produkter.

Differentierede leveringssatser

Hvis du ønsker at oprette en serie af differentierede leveringssatser, må de indtastede vægt- eller prisklasser ikke overlappe. For eksempel: for at angive en pris på 10 USD til Canada for ordrer op til 25 kg, og en pris på 15 USD for ordrer mellem 25-50 kg:

1. I afsnittet Leveringszoner skal du klikke på Rediger ved siden af den leveringszone, som du ønsker at føje prisen til. Hvis du ønsker at føje prisen til en ny zone, skal du først oprette en ny leveringszone.

2. Klik på Tilføj pris i afsnittet Vægtbaserede priser:

3. Opret en vægtbaseret leveringsomkostning, der indstiller den øvre grænse af den første leveringssats til 25 kg:

4. Opret en anden vægtbaseret leveringsomkostning, der indstiller intervallet for den anden leveringssats til 25,01-50 kg:

5. Klik på Gem nederst på siden med leveringszoner.

Leveringsomkostninger baseres på det købte antal

Der er muligt at tilbyde leveringsomkostninger efter antal i Shopify, hvis du sælger en række varer med identisk vægt og pris. Det er brugbart, hvis du for eksempel ønsker at tilbyde en leveringsrabat baseret på antallet af købte varer.

Bemærk: Sørg for, at du kun bruger denne pris til produkter med ens vægt eller pris.

For eksempel: Du sælger t-shirts, som vejer 0,5 kg og opkræver 2 USD i leveringsomkostninger for hver t-shirt. Det betyder, at 3 t-shirts, for eksempel, normalt ville koste kunden 6 USD i leveringsomkostninger. Du kan tilbyde en leveringsrabat for ordrer på 3 eller flere t-shirts ved at indstille en leveringsomkostning på 4 USD for ordrer, der vejer mellem 1,5 kg og et vilkårligt maksimum.