Slet en opfyldelsestjeneste

Hvis du ikke længere ønsker at bruge en bestemt opfyldelsestjeneste, skal du sørge for, at dine kunder ikke får tilbudt deres priser ved betaling. Hvis din konto hos opfyldelsestjenesten har et godt omdømme, kan du til enhver tid genaktivere tjenesten.

Trin:

1. I afsnittet Yderligere leveringsmetoder > Tilpas opfyldelsestjeneste skal du klikke på Rediger ved siden af den opfyldelsestjeneste, som du vil fjerne.

2. Klik på Slet.

3. Vælg en anden placering, der skal overtage lagerbeholdningen og uopfyldte ordrer, der er tildelt denne placering.

4. Klik på Slet.

5. Klik på Slet for at bekræfte.

Bemærk: Hvis du ikke ser knappen Deaktiver ved siden af den opfyldelsestjeneste, som du ønsker at deaktivere, kan du i stedet finde den på siden Apps i din Shopify-administrator.