Slet en behandlingstjeneste

Hvis du ikke længere ønsker at bruge en bestemt behandlingstjeneste, skal du sørge for, at dine kunder ikke får tilbudt deres priser ved betaling. Hvis din konto hos behandlingstjenesten har et godt omdømme, kan du til enhver tid genaktivere tjenesten.

Trin:

  1. I afsnittet Yderligere leveringsmetoder > Tilpas behandlingstjeneste skal du klikke på Rediger ved siden af den behandlingstjeneste, som du vil fjerne.

  2. Klik på Slet.

  3. Vælg en anden lokation, der skal overtage lagerbeholdningen og ikke-behandlede ordrer, der er tildelt denne lokation.

  4. Klik på Slet.

  5. Klik på Slet for at bekræfte.

Bemærk: Hvis du ikke ser knappen Deaktiver ved siden af den behandlingstjeneste, som du ønsker at deaktivere, kan du i stedet finde den på siden Apps i din Shopify-administrator.

Er du klar til at begynde at sælge med Shopify?

Prøv det gratis