Håndtering af behandlingstider

Hvis du viser en forventet leveringstid ud for dine leveringspriser i din betalingsproces, bør du også informere dine kunder om dine behandlingstider. Få mere at vide om, hvad behandlingstid er, under Forstå og reducer behandlingstid.

Forventede leveringshastigheder kan vises i følgende situationer:

• Hvis de indsættes manuelt i en tilpasset fast leveringspris
  • Hvis du bruger leveringspriser beregnet af transportfirma
  • Hvis du bruger funktionen til leveringshastigheder

Mange kunder forventer, at den leveringshastighed, der er angivet ud for en leveringspris, er det antal dage, det varer, før varen ankommer. De fleste virksomheder har imidlertid mindst en behandlingstid på 24-48 timer, før ordren afsendes. Det kan medføre, at kunder kontakter dig med suppportanmodninger og spørgsmål om, hvor deres ordrer er, og det kan skabe en dårlig oplevelse for dine kunder.

Hvis du informerer kunderne tydeligt om dine behandlingstider, når de betaler, kan du mindske antallet af disse supporthenvendelser og skabe en mere positiv kundeoplevelse. Du kan informere kunderne om dine behandlingstider i din betalingsproces eller på en side med ofte stillede spørgsmål, en side med leveringsoplysninger eller en side med leveringspolitik. Hvis du ikke bruger leveringspriser beregnet af transportfirma, kan du også vælge at fjerne de anslåede leveringstider fra dine leveringspriser.

Juster behandlingstiderne i sproget for din betalingsproces

Du kan justere sproget i betalingsprocessen i indstillingerne for dit tema for at tilføje en besked til kunderne. Det er en fordel at fortælle dem, hvor lang tid det tager dig at behandle deres ordre, samt angive leveringstiderne, så de har en fornemmelse af, hvornår de kan forvente at modtage deres ordre.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Handlinger > Rediger sprog ud for dit tema.
  3. Klik på fanen Betaling og system.
  4. Rediger feltet Titel for leveringsmetode i afsnittet Levering i betalingsprocessen for at fremhæve dine behandlingstider, som f.eks. Shipping method (Orders shipped within X - X days) eller Shipping method (Orders are processed in X - X business days).

Opdater en eksisterende side med ofte stillede spørgsmål eller en side med leveringsoplysninger

1. Gå til Webshop > Sider i din Shopify-administrator.
  2. Klik på den side, du vil opdatere.
  3. Indtast oplysningerne om dine behandlingstider, og klik derefter på Gem.

Opret en ny side med ofte stillede spørgsmål eller en ny side med leveringsoplysninger

1. Gå til Webshop > Sider i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilføj side.
  3. Tilføj indholdet på siden, og klik derefter på Gem.
  4. Valgfrit: Tilføj siden i menuerne i din webshop. Du kan få mere at vide om, hvordan du redigerer din butiks menuer, under Tilføj, fjern eller rediger menupunkter i din webshop.

Opdater siden med din leveringspolitik

1. Gå til Indstillinger > Juridisk i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Leveringspolitik kan du redigere din leveringspolitik, så den indeholder dine ordrebehandlingstider.
  3. Klik på Gem.

Opret en leveringspolitik

Når du opretter en leveringspolitik, vises der et link til din leveringspolitik i din betalingsproces. Du kan også linke direkte til siden med din leveringspolitik i din webshop.

1. Gå til Indstillinger > Juridisk i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Leveringspolitik skal du angive dine leveringspolitikker og dine ordrebehandlingstider.
  3. Klik på Gem.
  4. Valgfrit: Tilføj din leveringspolitik i din butiks menuer. Få mere at vide om, hvordan du gør dette, under Føj politikker til din butiks menuer.

Fjern leveringshastigheder fra en leveringspristitel

Hvis der er føjet leveringshastigheder til dine leveringspristitler, kan du fjerne dem ved at redigere dine leveringspriser.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, som du vil redigere en pris i. 3. Klik på knappen ... ud for den pris, du vil redigere. 4. Klik på Rediger pris i rullemenuen. 5. Fjern oplysningerne om leveringshastighed, og klik derefter på Udført. 6. Klik på Gem.

Fjern leveringshastigheden fra en leveringspris

Hvis leveringshastighederne er føjet til dine leveringspriser ved hjælp af leveringshastighedsfunktionen, kan du fjerne leveringshastigheden ved at indstille leveringstiden til Tilpasset fast beløb (ingen leveringstid).

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil redigere en pris i. 3. Klik på knappen ... ud for den pris, du vil redigere. 4. Klik på Rediger pris i rullemenuen. 5. Vælg Tilpasset fast beløb (ingen leveringstid)Shipping speed i rullemenuen Leveringshastighed. 6. Klik på Udført, og klik derefter på Gem.