Aktivering af beregnet levering fra tredjepartsfragtfirmaer

Leveringspriser, der er beregnet af fragtfirmaer, bestemmes af tredjepartsfragtfirmaer ved betaling. Dette sikrer nøjagtige debiteringer for dine kunder baseret på deres ordreoplysninger. Leveringspriser, der er beregnet af fragtfirmaer, giver dig mulighed for at opkræve det nøjagtige beløb fra dine kunder, som et fragtfirma, som f.eks. UPS eller FedEx, opkræver fra dig, når du køber en fragtlabel. Dette afsnit forklarer, hvordan du aktiverer funktionen til tredjepartsberegnet levering og knytter konti hos fragtfirmaer til din Shopify-administrator.

Aktivering af levering, der er beregnet af fragtfirmaer: Hvis du vil aktivere tredjepartsberegnet levering, skal din butik have et Advanced- eller Plus-abonnement. Hvis du aktuelt har Shopify-abonnementet, kan du tilvælge det månedlige gebyr for at tilføje denne funktion eller skifte til årlig fakturering. Kontakt Shopify Support, hvis du har brug for yderligere oplysninger eller hjælp.

Tilknytning af konti hos fragtfirmaer: Hvis du har din egen konto hos et kvalificeret fragtfirma, kan du knytte den til din Shopify-administrator. Det giver dig mulighed for at vise leveringspriser til dine kunder ved betaling, som er beregnet af fragtfirmaet. Få mere at vide om understøttede konti hos fragtfirmaer.

Tredjepartsapps til beregning af leveringspriser: Nogle tredjepartsapps til beregning af leveringspriser kræver, at du aktiverer denne funktion. Hvis du bruger en leveringsapp fra tredjepart til at vise priser for andre fragtfirmaer, skal du også opsætte alternative leveringspriser.

Udviklerressourcer: Udviklere kan få mere at vide om CarrierService API’en for at opsætte deres apps til levering, der er beregnet af fragtfirmaer.