Afprøv leveringspriser beregnet af fragtfirmaer

Hvis du har en konto hos Canada Post, FedEx eller UPS, kan du afprøve integrationen af din konto og se beregnede leveringspriser i selve Shopify-administratoren.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for Canada Post, FedEx og UPS på nuværende tidspunkt.

Du skal have funktionen Beregnet levering fra fragtfirmaer i din butiks Shopify-abonnementsordning, hvis du vil knytte dine egne konti hos fragtfirmaer til Shopify. Denne funktion er inkluderet i Advanced Shopify-abonnementet og Shopify Plus-abonnementet, og den kan føjes til alle abonnementer for et månedligt gebyr.

Se eksempler på leveringspriser beregnet af fragtfirmaer

Når du har integreret din konto hos Canada Post, FedEx eller UPS med din Shopify-administrator, kan du afprøve leveringspriserne for specifikke pakketyper, størrelser og destinationer.

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.
  2. Klik på Testkonto for at åbne Test-værktøjet.
  3. Vælg pakketypen, og angiv størrelse og vægt. Felterne "Afsend fra" og "Send til" udfyldes med dine standardoplysninger for lokationer. Du kan ændre adresseoplysningerne for Fra og Til for at se eksempler på leveringspriser for destinationen.
  4. Klik på Testpriser for at se eksempler på priser.
  5. Klik på Luk, eller X for at lukke vinduet. Du kan også vælge at klikke på fanen Detaljer for at angive andre pakkeoplysninger.

Bemærk: De priser, der genereres af værktøjet er kun eksempler på priser. De priser, der vises til dine kunder ved betalingsprocessen, kan være forskellige.