Kom godt i gang

Hvis dine ordrer leveres fra flere lokationer, eller du planlægger at bruge Shopify Shipping til at købe leveringslabels, skal du konfigurere nogle ekstra indstillinger, før du lancerer din Shopify-butik.

Tilføjelse af dine leveringssteder

Den oprindelige adresse, der indtastes, når der oprettes en Shopify-konto, tilføjes som standard som en lokation. Denne lokation er også indstillet til at kunne behandle ordrer.

Sørg for, at alle andre lokationer, som du planlægger at sende fra, og alle apps, der behandler produkter på dine vegne, tilføjes som lokationer. Få flere oplysninger om lokationer i Konfiguration af dine lokationer.

Tilføj en pakketype

Bemærk! Hvis din virksomhed er placeret uden for USA og Canada, kan du kun føje én pakke til dine leveringsindstillinger.

Hvis din butik er placeret i USA eller Canada, kan du føje mål og vægt for dine foretrukne pakker til siden med indstillinger for Levering. Når du indtaster mål og vægt for dine pakker, bliver dine beregnede leveringsomkostninger mere nøjagtige.

Du kan have én standardpakke og et hvilket som helst antal gemte pakker. Standardpakken bruges til at beregne leveringsomkostninger ved betaling, men en hvilken som helst gemt pakke kan bruges, når du køber en label via Shopify Shipping.

Hvis din standardpakke f.eks. er kasse på 8" x 10" x 10", der vejer 0,1825 kg, bruger alle ordrer i din betalingsproces denne kasse til alle vægtbaserede priser eller priser, der er beregnet af transportfirmaet. Du kan dog vælge en hvilken som helst af dine gemte pakker, når du køber en fragtlabel, for at gøre labelen nøjagtig.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj pakke i afsnittet Pakker.

2. Angiv de nødvendige oplysninger om pakketypen i dialogboksen.

For nogle typer post er der begrænsninger på størrelsen af de pakker, du kan bruge til levering af dine produkter. Når du opretter en ny pakketype, vises en note om gældende begrænsninger af størrelse i dialogboksen.

1. Klik på Tilføj pakke.

Bemærk! Æskens viste dimensioner kan referere til indersiden af emballagen, så det er vigtigt at tage udvendige mål af dine æsker.

Tilføj USPS-emballage til fast pris

Bemærk! USPS-emballage til fast beløb er tilgængelig i butikker, der er baseret i USA.

De faste beløb bestemmes af den emballage, du vælger, så længe pakken vejer mindre end 32 kg. Du opkræves det faste beløb for æsken eller konvolutten, og ikke for pakkens vægt eller den afstand, den skal rejse.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj pakke i afsnittet Gemte pakker.
  2. Klik på Emballage fra transportfirmaet i dialogboksen.
  3. Vælg den korrekte pakketype til fast pris på listen:
  1. Hvis du vil indstille denne pakketype som standardpakke, skal du markere afkrydsningsfeltet Vælg som standardpakke.

2. Klik på Tilføj pakke.

Konfigurer dine standardpakkedimensioner

Fremgangsmåde:

1. Klik på titlen på pakken ud for labelen Standard i afsnittet Gemte pakker.
  2. Angiv en titel, mål og vægten på din stardardforsendelsespakke.
  3. Klik på Gem.

Redigering af en pakketype

1. Klik på Rediger ud for pakketypen i afsnittet Pakker.

2. Indtast dine ændringer i dialogboksen, og klik derefter på Gem.

Sletning af en pakketype

1. Klik på Rediger ud for pakketypen i afsnittet Pakker.

2. Klik på Slet pakke og derefter på Slet i bekræftelsesdialogboksen.