Redigering af dine leveringszoner for lokal levering

Du kan oprette lokale leveringspriser, der kun er tilgængelige for kunder i et bestemt område, f.eks. i form af en pris for lokal levering eller afhentning i butikken.

Opret en leveringspris for lokal levering

Hvis du vil oprette en pris for lokal levering skal du første fjerne området fra leveringszonen og derefter oprettet en ny leveringszone, der kun omfatter dette område. Når du har oprettet den nye leveringszone, kan du tilføje alle de tidligere leveringspriser og den nye pris for lokal levering.

Du kan oprette flere lokale leveringspriser for et område eller en stat ved at angive leveringens område i leveringsprisens titel. For eksempel: Local delivery - Houston eller Free Toronto delivery for postal codes starting with M4, M5, M6, and M8. Alle kunder i området eller staten kan stadig vælge denne mulighed, så hvis en kunde uden for det ønskede område vælger metoden, skal du kontakte vedkommende.

Fjern området

Hvis det område, hvor du vil tilbyde metoder til lokale levering, allerede findes i en leveringszone, skal du fjerne det. Hvis det ikke allerede findes i en leveringszone, skal du gå til Opret leveringszone og -priser.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer ud for den leveringsprofil, du vil redigere.

3. Klik på ... i den lokationsgruppe, du vil tilbyde en lokal leveringspris for, og klik derefter på Rediger zone.

4. Klik på X af X provinser/stater ud for det land, som provinsen eller staten ligger i.

5. Fjern markeringen ud for den provins eller stat, hvor du vil tilbyde priser for lokal levering, og klik derefter på Udført. Klik ikke på Gem. Hvis du klikker på Gem, kan kunder i den fjernede stat eller provins ikke afgive ordrer.

Opret leveringszone og -priser

1. Hvis du ikke fjernede leveringsområdet i ovenstående proces, skal du gå til den leveringsprofil, du vil redigere:

2. Opret en leveringszone, og inkluder den provins eller stat, hvor du vil tilbyde lokal levering:

3. Opret hver af de leveringspriser, der tilbydes i den oprindelige leveringszone, igen:

4. Opret hver lokal leveringspris, du vil tilbyde i den nye leveringszone:

5. Klik på Gem.

Tilføj en app for lokal leveringspris

Apps for leveringspriser kan specificere yderligere regler om hvornår bestemte leveringspriser vises. Eksempelvis kan nogle apps for leveringspriser vise leveringspriser, der kun er tilgængelige for kunder med bestemte postnumre.

Hvis det er en betalingsapp, skal du være logget ind som kontoejer for at kunne installere appen.

Du kan udforske vores udvalgte kollektion af apps til levering og afhentning eller søge i App Store via nedenstående trin.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Shopify App Store.
  2. Søg efter local delivery.
  3. Vælg en app, og installer den.
  4. Gå til Apps i din Shopify-administrator.
  5. Opsæt appen.

Hvis du har brug for hjælp til opsætning af appen, kan du læse appens hjælpedokumenation eller kontakte appudbyderens support.