Redigering af dine leveringszoner for lokal levering

Bemærk: Der er en ny metode til at konfigurere lokal levering. Med denne nye metode konfigurerer du lokal levering fra siden Forsendelse og levering. Kunderne har mulighed for at vælge lokal levering ved betaling, hvis de befinder sig inden for en bestemt afstand eller i et specifikt postnummer, som du angiver. Hvis du allerede har oprettet lokale leveringspriser efter denne metode, kan du se Overflyt din metode til lokal levering.

Du kan oprette lokale leveringspriser, der kun er tilgængelige for kunder i et bestemt område, f.eks. i form af en pris for lokal levering eller afhentning i butikken.

Opret en leveringspris for lokal levering

Bemærk: Der er en ny metode til at konfigurere lokal levering. Med denne nye metode konfigurerer du lokal levering fra siden Forsendelse og levering. Kunderne har mulighed for at vælge lokal levering ved betaling, hvis de befinder sig inden for en bestemt afstand eller i et specifikt postnummer, som du angiver. Hvis du allerede har oprettet lokale leveringspriser efter denne metode, kan du se Overflyt din metode til lokal levering.

Hvis du vil oprette en pris for lokal levering skal du første fjerne området fra leveringszonen og derefter oprettet en ny leveringszone, der kun omfatter dette område. Når du har oprettet den nye leveringszone, kan du tilføje alle de tidligere leveringspriser og den nye pris for lokal levering.

Du kan oprette flere lokale leveringspriser for et område eller en stat ved at angive leveringens område i leveringsprisens titel. For eksempel: Local delivery - Houston eller Free Toronto delivery for postal codes starting with M4, M5, M6, and M8. Alle kunder i området eller staten kan stadig vælge denne mulighed, så hvis en kunde uden for det ønskede område vælger metoden, skal du kontakte vedkommende.

Advarsel! I denne proces må du ikke klikke på Gem, før du har føjet nye priser til den nye leveringszone. Hvis du gemmer midt i processen, kan det medføre, at nogle af dine kunder ikke kan afgive ordrer hos din virksomhed.

Fjern området

Hvis det område, hvor du vil tilbyde metoder til lokale levering, allerede findes i en leveringszone, skal du fjerne det. Hvis det ikke allerede findes i en leveringszone, skal du gå til Opret leveringszone og -priser.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil redigere. 3. Klik på ... i den lokationsgruppe, som du vil tilbyde en lokal pris for, og klik derefter på Rediger zone. 4. Klik på X af Y provinser/stater ud for det land, som provinsen eller staten ligger i. 5. Fravælg den provins eller stat, hvor du vil tilbyde priser for lokal levering, og klik derefter på Udført. Klik ikke på Gem. Hvis du klikker på Gem, kan kunder fra den fjernede stat eller provins ikke afgive ordrer.

Opret leveringszone og -priser

1. Hvis du ikke fjernede leveringszonen i ovenstående proces, skal du gå til den leveringsprofil, du vil redigere: 1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.

1. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil redigere.
  2. Opret en leveringszone, og inkluder den provins eller stat, hvor du vil tilbyde lokal levering:

1. Klik på Opret leveringszone i den lokationsgruppe, hvor du vil tilbyde en lokal leveringspris.
    2. Angiv et navn for zonen.
    3. Søg efter landet, og klik på X af X provinser/stater. Hvis der ikke er en rulleliste for provins eller stat, understøtter området ikke stat- eller provinsbaserede priser.
    4. Vælg provins eller stat.
    5. Klik på Udført. Klik ikke på Gem. Hvis du klikker på Gem, kan kunderne i den fjernede stat eller provins ikke afgive ordrer.
  3. Opret hver af de leveringspriser, der tilbydes i den oprindelige leveringszone, igen:

1. Klik på Tilføj pris den leveringszone, som indeholder den specifikke stat eller provins.
    2. Angiv prisdetaljerne, og klik derefter på Udført.
  4. Opret hver lokal leveringspris, du vil tilbyde i den nye leveringszone:

1. Klik på Tilføj pris den leveringszone, som indeholder den specifikke stat eller provins.
    2. Angiv et navn på prisen, som beskriver byen eller området, hvor du vil tilbyde lokal levering, f.eks. Local delivery - Toronto.
    3. Angiv et beløb for prisen.
    4. Mulighed: Klik på Tilføj betingelser for at kræve en bestemt vægt eller pris for leveringsprisen.
    5. Klik på Udført.
  5. Klik på Gem.

Tilføj en app for lokal leveringspris

Apps for leveringspriser kan specificere yderligere regler om hvornår bestemte leveringspriser vises. Eksempelvis kan nogle apps for leveringspriser vise leveringspriser, der kun er tilgængelige for kunder med bestemte postnumre.

Hvis det er en betalingsapp, skal du være logget ind som kontoejer for at kunne installere appen.

Du kan udforske vores udvalgte kollektion af apps til levering og afhentning eller søge i App Store via nedenstående trin.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Shopify App Store.
  2. Søg efter local delivery.
  3. Vælg en app, og installer den.
  4. Gå til Apps i din Shopify-administrator.
  5. Konfigurere appen.

Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere appen, kan du læse appens hjælpedokumenation eller kontakte appudbyderens support.