Overflytning af din metode til lokal levering

Der er en ny metode til at konfigurere lokal levering. Med denne nye metode konfigurerer du lokal levering fra siden Forsendelse og levering . Kunderne har mulighed for at vælge lokal levering ved betaling, hvis de befinder sig inden for en bestemt afstand eller i et specifikt postnummer, som du angiver.

Hvis du tidligere har konfigureret leveringspriser for lokal levering ved at redigere dine leveringszoner, og du gerne vil overflytte til den nye metode, skal du fortryde ændringerne i dine leveringszoner. Dette forhindrer dubletter af lokale leveringspriser og gør det nemmere at administrere dine leveringszoner.

Inden du overflytter din metode til lokal levering

Overvej, om du bør overflytte til den nye metode til lokal levering, hvis noget af følgende gælder for din virksomhed:

• Du ønsker at fortsætte med at bruge en tredjepartsapp til levering af lokale produkter. Hvis du vil bruge den nye metode til lokal levering, skal du slette eventuelle tredjepartsapps til levering. Apps, der ikke er udviklet af Shopify, betragtes som tredjepartsapps.

• Du ønsker at bruge leveringsprofiler og fragtmands beregnede leveringspriser til at oprette produktbaserede leveringsregler for lokal levering.

• Du ønsker at tilpasse navnet på lokal levering ved betaling. Når du konfigurerer lokal levering fra siden Forsendelse og levering , kaldes denne lokale leveringsmetode Lokal levering. Dette kan ikke ændres.

Om den tidligere metode for leveringszone

Bemærk: Hvis du har føjet en lokal leveringspris til en eksisterende leveringszone og ikke redigerede dine leveringszoner for at fjerne en provins eller stat, skal du bare slette de lokale leveringspriser. Følgende eksempel og trin gælder ikke for din situation.

Tidligere konfigurerede du lokal levering ved at redigere eksisterende leveringszoner og derefter tilføje en leveringszone, der kun inkluderede den provins eller stat, hvor du ville tilbyde lokal levering. Dernæst oprettede du priser for den nye zone, inklusive en lokal leveringspris.

Hvis du vil fortryde disse ændringer, skal du slette leveringszonen for lokal levering og derefter føje provinsen eller staten til din bredere fragtzone igen.

Eksempel

Du havde en leveringszone i USA med en leveringspris på 10 USD for alle stater. Du ville oprette en lokal leveringszone til dit lager i San Francisco i Californien.

Du slettede Californien fra leveringszonen USA. Derefter oprettede du en ny zone udelukkende til Californien. Du har føjede to priser til leveringszonen Californien:

• En lokal leveringspris
  • En leveringspris på 10 USD

Hvis du vil fortryde denne lokale leveringsmetode, skal du slette leveringszonen Californien og derefter føje Californien til leveringszonen USA igen.

Herefter konfigurerer du lokal levering for dit lager i San Francisco ved hjælp af den nye lokale leveringsmetode.

Overfør din lokale leveringsmetode

Når du overfører dine leveringsmetoder, anbefales det, at du gør følgende for at sikre dine kunder adgang til lokal levering:

Hvis du har flere leveringszoner for lokale leveringspriser, skal du gentage nedenstående trin for hver enkelt leveringszone med lokal levering.

Leveringsordrer, som kunder afgiver, før du skifter til den nye lokale leveringsmetode, har ikke Lokal levering som leveringsmetode. Leveringsmetoden kan ikke ændres. Disse ordrer inkluderes ikke, når du filtrerer ordrelisten med fanen eller filtrene for lokal levering, eller nu du behandler ordrer med de nye workflows for lokal levering.

Fremgangsmåde:

Advarsel! Under disse trin må du ikke klikke på Gem, før du har føjet de lokale leveringsområder eller -stater til en leveringszone igen. Hvis du gemmer midt i processen, kan det medføre, at nogle af dine kunder ikke kan afgive en ordre hos din virksomhed.

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil redigere.

3. Gå til lokationen Levering fra og der, hvor du oprettede en lokal leveringspris.

4. Under leveringszonen med din lokale leveringspris skal du notere de provinser eller stater, som leveringszonen omfatter.

5. Slet leveringszonen med den lokale leveringspris. Klik på knappen ... > Slet.

6. Klik på ... > Rediger zone ud for den leveringszone du vil føje stater eller provinser til igen.

7. Søg efter det land, der er omfattet af leveringszonen, og klik på X af X provinser/stater ud for provinser eller stater, du noterede i trin 4.

8. Klik på Udført.

9. Klik på Gem.