Opsætning af din emballage

Du kan tilføje emballage i indstillingerne for Forsendelse og levering i Shopify-administratoren, så du nemt kan vælge dem, når du køber Shopify Shipping-labels. Du kan også vælge en standardpakke for butikken, der skal bruges til at beregne leveringspriser ved betaling, når du bruger vægtbaserede priser eller priser, som er beregnet af et fragtfirma.

Når du køber en fragtlabel, vælges din butiks standardpakke for dig på forhånd, hvis en foreslået emballage ikke er tilgængelig.

Tilføj tilpasset emballage

Du kan tilføje tilpasset emballage med tilpasset mål og vægt.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Tilføj pakke i afsnittet Gemte pakker.

3. Navngiv din emballage i feltet Emballagenavn.

4. Angiv en pakketype i afsnittet Pakketype.

5. Tilføj emballagens mål og vægt.

6. Valgfrit: Hvis du vil ændre butikkens standardpakke til denne emballage, skal du vælge Brug denne pakke til at beregne priser ved betaling.

7. Klik på Tilføj pakke.

Tilføj en pakke hos transportfirma

Du kan tilføje emballager fra fragtfirmaerne USPS, UPS og Sendle. Emballagen fra fragtfirmaerne har foruddefinerede mål. Få mere at vide om emballage fra fragtfirmaer.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Tilføj pakke i afsnittet Gemte pakker.

3. Klik på Fragtfirmaers emballage.

4. Vælg USPS-emballage, UPS-emballage eller Sendle-emballage.

5. Vælg en pakketype.

6. Valgfrit: Hvis du vil ændre butikkens standardpakke til denne emballage, skal du vælge Brug denne pakke til at beregne priser ved betaling.

7. Klik på Tilføj pakke.

Administration af din butiks standardpakke

I dine indstillinger for forsendelse og levering angives den emballage, der bruges til at beregne leveringspriser ved betaling, med følgende tekst: Denne pakke bruges til at beregne leveringspriser ved betaling. Denne pakke bruges til at bestemme den leveringspris, du skal opkræve fra dine kunder ved betaling, når du anvender vægtbaserede leveringspriser eller leveringspriser beregnet af et fragtfirma.

Hvis du har vægtbaserede priser, lægges vægten af denne pakke til vægten på de produkter, der sendes, for at beregne, hvilken vægtbaseret pris der skal opkræves.

Dimensionerne på leveringskassen, som dit fragtfirma angiver, kan henvise til emballagens indvendige mål. Du skal måle og bruge de udvendige dimensioner på leveringskassen, når du opretter emballage, da det er de udvendige mål, der bruges til at beregne leveringsomkostningerne.

Forestil dig f.eks., at du har en standardpakkevægt på 0,1825 kg og følgende vægtbaserede leveringspriser:

• 0 til 4,99 kg = en leveringspris på 3 USD
  • 5 til 9,99 kg = en leveringspris på 5 USD
  • 10 til 19,99 kg = en leveringspris på 10 USD

Forestil dig, at en kunde køber produkter, der vejer 4,9 kg i alt. Når kunden går til betaling, lægges den standardpakkevægt på 0,1825 kg til vægten på produkterne. Da produkterne og standardpakken vejer 5,0825 kg i alt, vil kunden blive opkrævet en leveringspris på 5 USD i stedet for leveringsprisen på 3 USD.

Skift din butiks standardpakke

Du kan kun vælge én pakke til beregning af leveringspriserne ved betaling. Hvis du kun har tilføjet én pakke i din butik, vil den blive brugt til at beregne leveringspriserne. Når du tilføjer en ny pakke, kan du vælge at bruge denne pakke til at beregne priser i stedet.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. I afsnittet Gemte pakker klikker du på Rediger ved siden af den pakke, du vil bruge til at beregne leveringspriser ved betaling.

3. Vælg Brug denne emballage til at beregne priser ved betaling.

4. Valgfrit: Foretag justeringer af emballagens type, størrelse eller vægt.

5. Klik på Gem.

Foreslåede emballager

Når du køber Shopify Shipping-labels, vælges en Foreslået emballage muligvis automatisk. Denne Foreslåede emballage er baseret på den pakke, du tidligere har valgt for lignende ordrer. En Foreslået emballage er tilgængelig for flere ordrer, når du har købt flere Shopify Shipping-labels.

Rediger emballage

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. I afsnittet Gemte pakker skal du klikke på Rediger ud for den pakke, du vil redigere.

3. Foretag eventuelle justeringer af emballagens type, størrelse eller vægt, og klik derefter på Gem.

Slet emballage

Hvis du ikke længere har brug for en emballage i dine indstillinger for levering, kan du slette den. Du kan ikke slette den emballage, der bruges til at beregne leveringspriser ved betaling. Hvis du vil slette denne emballage, skal du gøre en anden emballage til den emballage, der bruges til beregning af priser.

Emballagen, der bruges til beregning af priser ved betaling, er angivet med følgende tekst: Denne pakke bruges til at beregne leveringspriser ved betaling.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. I afsnittet Gemte pakker skal du klikke på Rediger ud for den pakke, du vil slette.

3. Klik på Slet pakke, og klik derefter på Slet.