Pakker til Shopifys distributionsnetværk

En pakke er et produkt, der kombinerer en række forskellige produkter. Når der sælges en pakke, klargøres alle varerne i den sammen. En pakke kan f.eks. være et jakkesæt med bukser og jakke. Produkterne i pakker kan også sælges separat.

Hvis du ønsker, at Shopifys distributionsnetværk skal klargøre dine pakker, og dine produkter opfylder alle kravene, kan du opsætte en pakke i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Produkter, som er en del af en pakke, opbevares separat i Shopifys distributionsnetværk og kan sælges separat som individuelle varer. Når Shopifys distributionsnetværk har modtaget en ordre, der indeholder en pakke, finder og pakker Shopifys distributionsnetværk de varer, der hører til pakken og klargør dem sammen.

SKU'en for en pakke kaldes pakke-SKU'en, mens produkterne i pakken har komponent-SKU'er.

Hvis du ønsker, at Shopifys distributionsnetværk skal samle dine produkter med særlig emballage, før du modtager ordrer på disse varer, kan du bede Shopifys distributionsnetværk om at oprette færdigsamlede sæt.

Krav til opsætning af pakker

Dine produkter skal opfylde følgende krav, før du kan opsætte pakker i Shopifys distributionsnetværk:

Opsæt en pakke

Hvis dine produkter opfylder kravene for pakker, kan du opsætte en pakke i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på fanen Lager.

3. Klik på det produkt, du vil opsætte som en pakke.

4. Klik på Vælg varer i afsnittet Opsæt en pakke.

5. Vælg de varer, du vil føje til din pakke som komponenter.

6. Angiv det antal af en vare, du ønsker at inkludere i en enkelt pakke, i kolonnen Antal pr. pakke.

7. Klik på Gem pakke.

Hvis du sælger produkter, der bruger den samme vare som andre produkter, kan du angive disse produkter som produkter og vælge varen som en komponent-SKU.

Se det tilgængelige antal for dine pakker

For at kunne sælge dine pakker skal Shopifys distributionsnetværk skal have nok komponent-SKU'er til at oprette hver pakke. Hvis Shopifys distributionsnetværk ikke har nok komponent-SKU'er på noget distributionscenter til at oprette en enkelt pakke, vises tallet nul som Tilgængeligt antal for pakken. Pakken vises også som Ikke på lager i din butik.

Din pakkes antal for Tilgængeligt afgøres af følgende beregninger:

• Antallet af pakker på hvert distributionscenter afhænger af Tilgængelige komponent-SKU'er, og hvor mange der kræves til pakken.
  • Det samlede antal af tilgængelige pakker er summen af det antal pakker, der kan oprettes på tværs af alle distributionscentre i Shopifys distributionsnetværk.
  • Beregningen af pakkens tilgængelighed tager ikke højde for forudbestillinger, reservationer og anmodninger om afventende klargøring af dens komponenter.

Lad os f.eks. sige, at en pakke med hårvask kræver én shampoo og én balsam som komponentprodukter. Hvis du har 10 shampooer og 15 balsammer i ét distributionscenter, kan du sælge 10 af disse pakker. Selv, hvis du har ekstra shampooer i et andet distributionscenter, skal dine varer være på samme lokation, for at der kan oprettes en pakke.

Sørg for, at du tager højde for aktuelle lagerantal i Shopifys distributionsnetværk, når du genopfylder dine komponent-SKU'er via indgående overførsler til et distributionscenter.

Du kan se pakkens antal for Tilgængeligt i Shopify-administratorens produktlager eller i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på fanen Lager.

3. Klik på den pakke, du vil have adgang til.

Rediger en pakke i Shopifys distributionsnetværk

Du kan tilføje, fjerne eller justere antallet af komponent-SKU'er i en eksisterende pakke. Hvis du vil redigere en pakke med åbne ordrer, som skal klargøres af Shopifys distributionsnetværk, skal alle disse ordrer enten klargøres eller annulleres.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på fanen Lager.

3. Klik på den pakke, du vil redigere.

4. Klik på Rediger pakke.

5. Juster de valgte varer og det antal varer, du vil inkludere i pakken.

6. Klik på Gem pakke.

Hvis du vil ændre andre produktoplysninger for en pakke end dens SKU, kan du redigere dens produktoplysninger i din Shopify-administrator.

Hvis du vil ændre en pakkes SKU, skal du opsætte en ny pakke. Hvis du ønsker, at de fleste af oplysningerne skal være de samme, kan du duplikere dit produkt i den gamle pakke for at oprette den nye. Angiv dit gamle produkt for pakken til ikke-tilgængelig på alle salgskanaler, så dine kunder ikke kan købe den gamle pakke.