Redigering af følgesedler

Alle pakker, der klargøres af Shopifys distributionsnetværk, indeholder en udskrevet Shopify-pakkeseddel til den pågældende klargøring. Distributionscentrene i Shopifys distributionsnetværk udskriver den pakkeseddel, du kan se en forhåndsvisning af i din Shopify-administrator. Pakkesedler kan have et af følgende formater (afhængigt af distributionscenteret):

• 8,5 x 11 tommer Letter-papir
  • 4 x 6 tommer label

Apps, der påvirker gavehilsner eller ordrebemærkninger, understøttes ikke af Shopifys distributionsnetværk og vises ikke på pakkesedler fra Shopifys distributionsnetværk.

Nedenstående tabel viser, hvordan dine pakkesedler er udskrevet på begge sider af papiret baseret på Shopifys standardskabelon og Shopifys distributionsnetværks anbefalede skabelon. Hvis du vil gøre dine pakkesedler lettere at læse i det lille format, kan du ændre din pakkeseddelskabelon til Shopifys distributionsnetværks skabelon.

Skabeloner til pakkesedler trykt på forskellige papirstørrelser
Papirstørrelse Shopifys standardskabelon Shopifys distributionsnetværks skabelon
21,6 x 27,9 cm
10 x 15 cm

Dine følgesedler gengives ved hjælp af Liquid, et skabelonsprog, der er skabt af Shopify. Når du opdaterer din pakkeseddelskabelon til Shopifys distributionsnetværk, udskrives de pakkesedler, du udskriver via Shopify, også i dette format.

Du mister alle tilpasninger, du har foretaget af dine pakkesedler, hvis du bruger den anbefalede skabelon til Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Følgesedler skal du klikke på Rediger.
  3. Markér al koden i editoren, og slet den derefter.
  4. Download pakkeseddelskabelon til Shopifys distributionsnetværk.

5. Kopiér al Liquid-koden i skabelonfilen, og indsæt den derefter i editoren.

6. Vælg Forhåndsvisning af skabelon for at se dine ændringer.

7. Klik på Gem.

Hvis du vil ændre pakkesedlen tilbage til standardskabelonen for Shopify, kan du klikke på Tilbage til standard på redigeringssiden.