Statusser for klargøringsanmodninger

Du kan se en klargøringsanmodning med en specifik status ved at klikke på Klargøringsstatus på siden med anmodninger om klargøring og derefter markere de statusser, du vil se.

En klargøringsanmodning kan have følgende statusser:

Klargøringsstatusser og deres beskrivelser
Status Beskrivelse
Afventer Din klargøringsanmodning er forsinket og er ikke blevet tildelt et distributionscenter endnu.
I gang Din klargøringsanmodning er blevet tildelt et distributionscenter, og dine varer behandles, findes og pakkes af distributionscenteret.
Delvis klargjort Din klargøringsanmodnings er opdelt i flere pakker, og én eller flere af pakkerne er ikke blevet klargjort endnu.
Klargjort Alle varer i din klargøringsanmodning er blevet pakket af distributionscenteret.
Sat på pause Din klargøringsanmodning kan ikke behandles eller tildeles et distributionscenter. Du kan finde instruktioner til, hvordan du frigør ordren på siden med oplysninger om klargøringsanmodningen.
Annulleret Din klargøringsanmodning i Shopifys distributionsnetværk er blevet annulleret. Du skal manuelt anmode om klargøring fra din Shopify-administrator for at oprette en ny klargøringsanmodning.

Afventende klargøringsanmodninger

Hvis du vil forsinke din ordreklargøring, så du har tid til at foretage rettelser i sidste øjeblik, løse kunders problemer eller annullere klargøringen, kan du indstille en forsinkelse på din klargøringsanmodning.

Når en klargøringsanmodning for en betalt ordre indstilles til en forsinkelse inden behandling, får den status som Afventer. Du kan igangsætte behandlingen af afventende klargøringsanmodninger når som helst.

Indstil en forsinkelse af en klargøringsanmodning

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på fanen Indstillinger.
  3. Klik på pil op eller angiv det antal minutter, som ordrerne skal forsinkes, før de behandles, i afsnittet Klargøringsforsinkelse.

Igangsæt behandlingen af en afventende klargøring

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på Se klargøringsanmodninger i fanen Oversigt.

3. Klik på den klargøringsanmodning, du vil begynde at behandle.

4. Klik på Klargør nu.

Klargøringsanmodninger – sat på pause

Når en klargøringsanmodning sættes på pause, får denne ordre statussen Sat på pause med et specielt tag, der forklarer årsagen til pausen. Når du har klargøringsanmodninger, der er sat på pause, viser listen Opgaver på siden Oversigt i din app til Shopifys distributionsnetværk Løs klargøringsanmodning på pause. Hvis du vil have flere oplysninger om pausen, kan du gå til siden med oplysninger for denne anmodning. Her kan du finde den specifikke årsag til pausen og se, hvordan du kan løse problemet.

Din klargøringsanmodning kan være sat på pause på grund af følgende årsager, der er angivet af deres tags:

Tags til årsagen til pausen og beskrivelser af dem
Sat på pause – tags Beskrivelse
Engrosordren skal gennemgås Din engrosordre skal gennemgås af Shopifys distributionsnetværk.
Adressen er ugyldig Din leveringsadresse er ugyldig, og du skal løse fejlene med din leveringsadresse.
Der er ikke nogen aktive distributionscentre Din butik har ikke fået tildelt nogen aktive distributionscentre.
Landet er blokeret Destinationslandet er blokeret fra at modtage leveringen.
Lagerbeholdningen er ikke tilgængelig Den nødvendige lagerbeholdning er ikke tilgængelig for anmodningen.
Ukendt produkt Din anmodning indeholder et ukendt produkt.
Adgang til butikken er blokeret Din butiksadgang er blokeret.
Ikke-kvalificeret produkt Din anmodning indeholder et ikke-kvalificeret produkt.
Klargøringen er sat på pause Din klargøring er sat på pause.
Annulleret af distributionscenteret Din anmodning er blevet annulleret af distributionscenteret.
Sat på pause manuelt Din anmodning sættes manuelt på pause i Shopify-administratoren. Du kan manuelt frigøre klargøringer, der er sat på pause, i Shopify-administratoren.

Adgang til klargøringsanmodninger, der er sat på pause

Du kan få adgang til årsagen til klargøringsanmodningens pause på siden med oplysninger om den.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. I afsnittet Opgaver skal du du kan vælge, hvilke klargøringsanmodninger, der er på pause, som du vil have adgang til. * Klik på Løs klargøringsanmodning, der er sat på pause for at få vist alle klargøringsanmodninger, der er sat på pause. * Hvis du vil have vist klargøringsanmodninger, der er sat på pause af en bestemt årsag, skal du klikke på VIS DETALJER, og klik derefter på en årsag til pausen. 3. Klik på den klargøringsanmodning, du vil have adgang til.

Hvis du åbner Shopify-siden med ordreoplysninger om den klargøringsanmodning, der er blevet sat på pause, kan du klikke på Se oplysninger om klargøring.

Frigør en klargøringsanmodning, der er sat på pause i appen for Shopifys distributionsnetværk

Hvis din klargøringsanmodning ikke blev sat på pause manuelt, kan du løse årsagen og frigive statussen for Sat på pause i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Hvis din klargøringsanmodning blev sat på pause manuelt, skal du frigøre den manuelt i Shopify-administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. I afsnittet Opgaver skal du du kan vælge, hvilke klargøringsanmodninger, der er på pause, som du vil have adgang til. * Klik på Løs klargøringsanmodning, der er sat på pause for at få vist alle klargøringsanmodninger, der er sat på pause. * Hvis du vil have vist klargøringsanmodninger, der er sat på pause af en bestemt årsag, skal du klikke på VIS DETALJER, og klik derefter på en årsag til pausen. 3. Klik på den klargøringsanmodning, du vil afbryde pausen for. 4. Klik på Afbryd pause, og klik derefter på Afbryd pause igen for at bekræfte.

Når du har frigivet klargøringsanmodningen, kan du opdatere siden for at vise den nye ordrestatus Afventer. Hvis du prøver at frigive klargøringsanmodningen, før du har løst årsagen til pausen, vil den vende tilbage til statussen Sat på pause.

Sæt dine klargøringsanmodninger på pause manuelt

Du kan forsinke klargøringen af en anmodning, så længe du ønsker, ved at sætte en klargøringsanmodning for Shopifys distributionsnetværk med statussen Afventer manuelt på pause i Shopify-administratoren.

Hvis du sætter anmodningen på pause manuelt, vil klargøringsanmodningen for Shopifys distributionsnetværk bevare status som Sat på pause, indtil du manuelt frigør anmodningen i din Shopify-administrator. Når du har frigjort klargøringsanmodningen for Shopifys distributionsnetværk, vil den have statussen Afventer.

Hvis du vil stoppe behandlingen af en klargøringsanmodning med statussen I gang, kan du manuelt annullere klargøringsanmodningen.

Annuller klargøringsanmodninger

Klargøringsanmodninger klargøres ikke af Shopifys distributionsnetværk, hvis de har statussen Annulleret. Din klargøringsanmodning kan annulleres af følgende årsager:

• Ordren er blevet tildelt en anden lokation i din Shopify-administrator.
  • Hele ordren er blevet annulleret i din Shopify-administrator.
  • Ordrens produkter eller deres antal er blevet redigeret i din Shopify-administrator. Dette annullerer den oprindelige klargøringsanmodning og opretter en ny.
  • Klargøringsanmodningen er blevet manuelt annulleret i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Processen for annullering af klargøringsanmodningen afhænger af dens status. Hvis din klargøringsanmodning har status som Afventer eller Sat på pause, kan du annullere ordren for klargøringsanmodningen i Shopify-administratoren. Hvis klargøringsanmodningen har status som I gang, kan du manuelt annullere klargøringsanmodningen i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Hvis du vil behandle en annulleret klargøringsanmodning, skal du klikke på Anmod om klargøring på siden med ordreoplysninger i din Shopify-administrator. Dette opretter en ny klargøringsanmodning, som kan behandles.

Hvis du vil stoppe behandlingen af en klargøringsanmodning med statussen Afventer, kan du manuelt sætte klargøringsanmodningen på pause.

Annuller dine klargøringsanmodninger manuelt

Hvis du ikke vil have, at dine klargøringsanmodninger med statussen I gang, skal afsendes, kan du annullere en anmodning manuelt i din app for Shopifys distributionsnetværk.

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på Se klargøringsanmodninger i fanen Oversigt.

3. Klik på den klargøringsanmodning, du vil annullere.

4. Klik på Anmod om annullering, og klik derefter på Anmod om annullering for at bekræfte.