Lagernotifikationer

Shopify bruger en produktvariants salgshistorik samt det antal, der er tilgængeligt på et distributionscenter til at anslå, hvor mange dages lagerbeholdning, du har tilbage af dine produktvarianter.

Vis lagerbeholdning

Siden Oversigt i appen for Shopifys distributionsnetværk indeholder afsnittet Lageroversigt, hvor du kan se følgende oplysninger:

Oplysninger om afsnittet Lageroversigt
Titel på afsnit Beskrivelse
Distributionscenter Hvis du har lagerbeholdning på flere distributionscentre i Shopifys distributionsnetværk, viser denne kolonne de distributionscentre, der opbevarer din lagerbeholdning. Hvis du kun har lagerbeholdning på ét distributionscenter, vises denne kolonne ikke.
Samlede antal produkter Det samlede antal unikke SKU'er du har på et distributionscenter.
Lav lagerbeholdning Det samlede antal unikke SKU'er med lav lagerbeholdning (baseret på indstillingerne for mindste antal dages lagerbeholdning). Du kan klikke på ikonet **▾** for at se en liste med de varer, der har lav lagerbeholdning på dette distributionscenter.
Indgående Det samlede antal unikke SKU'er, der er indgående via en indgående overførsel til et distributionscenter. Du kan klikke på **▾** for at se en liste over de varer, der er indgående til dette distributionscenter.

Angiv lagernotifikationer

Du kan oprette meddelelser, der minder dig om at genopfylde din lagerbeholdning i distributionscenteret baseret på det forventede antal dages lagerbeholdning, du har tilbage. Du får besked, når en variants antal dages lagerbeholdning falder under det mindste antal, du har angivet. Meddelelserne for lagerbeholdningen vises i fanerne Oversigt og Lagerbeholdning i appen Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i appen Shopifys distributionsnetværk.
  2. Angiv det mindste antal dages lagerbeholdning, som du skal bruge af dine produkter, i afsnittet Lagernotifikationer.