Shopifys distributionsnetværk – krav til klargøring

Sørg for, at du opfylder kravene til klargøring og kravene til stregkodning, så Shopify Fulfillment Network kan behandle dine Shopify-ordrer korrekt. Hvis du har brug for at ændre indstillingerne for produkter, f.eks. SKU'en, skal du kontakte dit Fulfillment Success-team, før du ændrer det.

På denne side

Krav til klargøring

Shopifys distributionsnetværk klargør kun ordrer, hvis de opfylder følgende betingelser:

• produktvarianterne har følgende attributter:

• ordrens leveringsadresse er gyldig

• ordren er ikke-klargjort

• ordren er markeret som betalt, eller betalingen er autoriseret (hvis ordren kommer via salgskanalerne Google eller Facebook og Instagram fra Meta)

• du har betalt dine fakturaer og har adgang til din butik

Hvis du har installeret en app, der markerer dine Shopify-ordrer som klargjorte, vil disse klargjorte ordrer blive ignoreret af Shopifys distributionsnetværk.