Indstillinger for Shopifys distributionsnetværk

Shopifys distributionsnetværk giver dig mulighed for at konfigurere dine indstillinger, så de passer til din virksomhed.

Kontakt Shopifys distributionsnetværk

Du kan kontakte teamet for Shopifys distributionsnetværk i appen Shopifys distributionsnetværk på siden Indstillinger i afsnittet Behandlingsshopejeradministrator.

Hvis du har en shopejeradministrator, og du har et spørgsmål vedrørende kontostyring, skal du klikke på shopejeradministratorens mailadresse for at starte din anmodning.

Hvis du ikke har en shopejeradministrator, eller hvis du har en supportanmodning, skal du klikke på Opret en supportanmodning. Forklar, hvilket problem du har, så vil supportteamet for Shopifys distributionsnetværk besvare din anmodning via mail.

Angiv en forsinkelse af betalte ordrer

Hvis du vil udsætte ordrebehandlingen for at have tid til at annullere ordrer, redigere ordrer eller løse kundeproblemer, kan du angive en tidsforsinkelse.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Angiv et tidsrum i minutter i afsnittet Forsinkelse af betalte ordrer.

Hvis du har brug for at omgå tidsforsinkelsen for en bestemt ordre, kan du anmode om behandling af ordren hos teamet for Shopifys distributionsnetværk.

Rediger følgesedler

Du kan redigere dine følgesedler ved at klikke på Rediger i afsnittet Følgesedler på siden Indstillinger i appen Shopifys distributionsnetværk. Denne følgeseddel er også tilgængelig i afsnittet Levering i din Shopify-administrator, og det er den samme som for ordrer, der ikke er behandlet af Shopifys distributionsnetværk.

Få mere at vide om redigering af følgesedler.

Administrer niveauer for leveringstjenester

Du kan knytte dine leveringspriser til de priser, der tilbydes af Shopifys distributionsnetværk, ved at bruge Niveauer for leveringstjenester.

Sørg for, at navnene på dine leveringspriser er endelige, før du tilknytter dine priser. Hvis du har brug for at ændre navnet på en leveringspris, når du tilknytter dine priser, skal du først ændre navnet på prisen i indstillingerne for Forsendelse og levering i din Shopify-administrator og derefter tilknytte prisen i Shopifys distributionsnetværk-appen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Administrer tjenester i afsnittet Niveauer for leveringstjenester.
  4. Vælg den leveringspris for det niveau, som du vil knytte til hver eneste tjenesteniveau.
  5. Klik på Gem.

Få mere at vide om, hvordan du redigerer navnene på dine leveringspriser og tilknytter dine leveringspriser.

Ordrebehandling

Afsnittet Ordrebehandling angiver, om ordrebehandling er aktiveret eller deaktiveret.

Når Ordrebehandling er aktiveret, klargør Shopifys distributionsnetværk nye ordrer for dig. Hvis du vil deaktivere ordrebehandling, skal du klikke på Deaktiver i afsnittet Ordrebehandling på siden Indstillinger i Shopifys distributionsnetværk-appen. Når du har bekræftet deaktiveringen, klargør Shopifys distributionsnetværk ikke nye ordrer for dig. Dette betyder ikke, at Shopifys distributionsnetværk fjernes fra din butik til fakturering og opdatering af oplysninger for ordrer, der aktivt klargøres. Deaktivering af ordrebehandling annullerer ikke ordrer, der allerede er blevet udvalgt af Shopifys distributionsnetværk. Hvis du vil annullere en accepteret eller reserveret ordre, skal du gå til afsnittet Ordrer i Shopifys distributionsnetværk-appen og annullere ordren.

Hvis Ordrebehandling er deaktiveret, behandler Shopifys distributionsnetværk ikke ordrer for dig. Hvis du vil aktivere klargøring via Shopifys distributionsnetværk, skal du klikke på Aktivér i afsnittet Ordrebehandling på siden Indstillinger i Shopifys distributionsnetværk-appen. Når du har bekræftet aktiveringen, begynder Shopifys distributionsnetværk at klargøre ordrer for dig.

Produkterne skal være aktive og i et distributionscenter, for at ordrerne kan klargøres.

Få mere at vide om ordrebehandling.

Angiv lagernotifikationer

Du kan oprette meddelelser, der minder dig om at genopfylde din lagerbeholdning i Shopifys distributionscenter baseret på det forventede antal dages lagerbeholdning, du har tilbage. Du får besked, når en variants antal dages lagerbeholdning falder under det mindste antal, du har angivet. Meddelelserne for lagerbeholdningen vises på fanerne Oversigt og Lagerbeholdning i appen Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Angiv det mindste antal dages lagerbeholdning, som du skal bruge af dine produkter, i afsnittet Lagernotifikationer.

Administration af kontaktpræferencer

I afsnittet Administration af kontaktpræferencer i appen for Shopifys distributionsnetværk, kan du angive, hvilke medarbejdere der skal modtage mails om specifikke emner, der er relevante for Shopifys distributionsnetværk. Medarbejderne kan tildeles følgende emner:

• Revision af indgående overførsler
  • lagerproblemer
  • ordrehold
  • ordreprognoser
  • returneringer
  • anmodninger for særlige projekter

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Administrer i afsnittet Kontakter.
  4. Vælg en medarbejder i rullemenuen i diaglogboksen ud for hvert emne for at tildele medarbejderen til emnet.