Indstillinger for Shopifys distributionsnetværk

Shopifys distributionsnetværk giver dig mulighed for at konfigurere dine indstillinger, så de passer til din virksomhed.

Angiv en forsinkelse af betalte ordrer

Hvis du vil udsætte ordrebehandlingen for at have tid til at annullere ordrer, redigere ordrer eller løse kundeproblemer, kan du angive en tidsforsinkelse.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Angiv et tidsrum i minutter i afsnittet Forsinkelse af betalte ordrer.

Hvis du har brug for at omgå tidsforsinkelsen for en bestemt ordre, kan du anmode om klargøring af ordren hos teamet for Shopifys distributionsnetværk.

Rediger følgesedler

Du kan redigere dine følgesedler ved at klikke på Rediger i afsnittet Følgesedler på siden Indstillinger i appen Shopifys distributionsnetværk. Denne følgeseddel er også tilgængelig i afsnittet Levering i din Shopify-administrator, og det er den samme som for ordrer, der ikke er klargjort af Shopifys distributionsnetværk.

Få mere at vide om redigering af følgesedler.

Administrer niveauer for leveringstjenester

Du kan knytte dine leveringspriser til de priser, der tilbydes af Shopifys distributionsnetværk, ved at bruge Niveauer for leveringstjenester.

Sørg for, at navnene på dine leveringspriser er endelige, før du tilknytter dine priser. Hvis du har brug for at ændre navnet på en leveringspris, når du tilknytter dine priser, skal du først ændre navnet på prisen i indstillingerne for Forsendelse og levering i din Shopify-administrator og derefter tilknytte prisen i Shopifys distributionsnetværk-appen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Administrer tjenester i afsnittet Niveauer for leveringstjenester.
  4. Vælg den leveringspris for det niveau, som du vil knytte til hver eneste tjenesteniveau.
  5. Klik på Gem.

Få mere at vide om, hvordan du redigerer navnene på dine leveringspriser og tilknytter dine leveringspriser.

Ordrebehandling

Hvis Shopifys distributionsnetværk automatisk skal behandle og klargøre nye ordrer for dig, skal du have aktiveret ordrebehandling i fanen Indstillinger i appen for Shopifys distributionsnetværk. Din indstilling er som standard Ordrebehandling er aktiveret, når du opsætter Shopifys distributionsnetværk for din butik.

Få mere at vide om ordrebehandling.

Angiv lagernotifikationer

Du kan oprette meddelelser, der minder dig om at genopfylde din lagerbeholdning i Shopifys distributionscenter baseret på det forventede antal dages lagerbeholdning, du har tilbage. Du får besked, når en variants antal dages lagerbeholdning falder under det mindste antal, du har angivet. Meddelelserne for lagerbeholdningen vises på fanerne Oversigt og Lagerbeholdning i appen Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Angiv det mindste antal dages lagerbeholdning, som du skal bruge af dine produkter, i afsnittet Lagernotifikationer.

Administration af kontaktpræferencer

I afsnittet Administration af kontaktpræferencer i appen for Shopifys distributionsnetværk, kan du angive, hvilke medarbejdere der skal modtage mails om specifikke emner, der er relevante for Shopifys distributionsnetværk. Medarbejderne kan tildeles følgende emner:

• Revision af indgående overførsler
  • lagerproblemer
  • ordrehold
  • ordreprognoser
  • returneringer
  • anmodninger for særlige projekter

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Administrer i afsnittet Kontakter.
  4. Vælg en medarbejder i rullemenuen i diaglogboksen ud for hvert emne for at tildele medarbejderen til emnet.