Download dine produkt- og overførselslabels til at sende produkter til Shopifys distributionsnetværk

Når du har valgt en leveringsmetode til at sende dine produkter til Shopifys distributionsnetværk, skal du downloade labelene til din forsendelse.

Alle forsendelser, som du sender til Shopifys distributionsnetværk, skal indeholde følge labels:

• Produktlabels, der identificerer produkterne i en æske.
  • Overførselslabels, der identificerer din forsendelse, når den ankommer til et distributionscenter i Shopifys distributionsnetværk.

Hvis du vil undgå fejl ved modtagelse, forsinkelser og strafgebyrer, skal du sørge for at downloade, udskrive og vedhæfte labelene for alle de produkter, der er del af forsendelsen. Du kan finde oplysninger om den korrekte labelplacering for din valgte leveringsmetode under retningslinjerne for forsendelserne Lille pakke og Spedition.

Download dine produktlabels for Shopifys distributionsnetværk

1. Gå til Indgående overførsler i appen for Shopifys distributionsnetværk, og vælg derefter en sendt indgående overførsel.
  2. Hvis du ikke valgte en leveringsmetode i afsnittet Vælg en leveringsmetode, skal du vælge en af følgende muligheder:

• LILLE PAKKE
    • SPEDITION
  3. Væg Produktlabels i afsnittet Emballage og mærkning.

4. Vælg den Labelstørrelse, som understøttes af din printer.

5. Klik på Download labels.

Når du har downloadet og udskrevet dine produktlabels, skal du pakke og mærke dine produkter i henhold til de vejledninger for pakning og mærkning, som er gældende for din leveringsmetode:

Download dine overførselslabels for Shopifys distributionsnetværk

1. Gå til Indgående overførsler i appen for Shopifys distributionsnetværk, og vælg derefter en sendt indgående overførsel.
  2. Hvis du ikke valgte en leveringsmetode i afsnittet Vælg en leveringsmetode, skal du vælge en af følgende muligheder:

• LILLE PAKKE
    • SPEDITION
  3. Vælg Overførselslabels i afsnittet Emballage og mærkning.

4. Vælg den Labelstørrelse, som understøttes af din printer.

5. Klik på Download labels.

Når du har downloadet og udskrevet dine overførselslabels, skal du pakke og mærke din forsendelse i henhold til de retningslinjer for pakning og mærkning, som er gældende for din leveringsmetode: