Meddelelser om lav lagerbeholdning – Shopifys distributionsnetværk

Du kan opsætte lagernotifikationer i appen for Shopifys distributionsnetværk, som giver dig besked, når et produkts lagerbeholdning når et forventet antal resterende dage, før det bliver udsolgt. Du kan f.eks. konfigurere en notifikation, når distributionscentrene i Shopifys distributionsnetværk har en forventet lagerbeholdning på 30 dage for et produkt, før det bliver udsolgt.

Et produkts salgshistorik og det tilgængelige lagerantal hos distributionscentrene i Shopifys distributionsnetværk bruges til at anslå, hvor mange dages tilgængelig lagerbeholdning Shopifys distributionsnetværk har.

Opsæt meddelelser om lav lagerbeholdning for Shopifys distributionsnetværk

Du kan blive mindet om at genopfylde din lagerbeholdning i distributionscentrene hos Shopifys distributionsnetværk ved at opsætte meddelelser om lav lagerbeholdning, der er baseret på det forventede antal dages lagerbeholdning, der er tilbage hos Shopifys distributionsnetværk. Meddelelser om lav lagerbeholdning vises i fanerne Oversigt og Lager i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Overvej følgende, når du konfigurerer meddelelser om lav lagerbeholdning:

• hvor længe det tager at modtage produkter fra din leverandør
  • hvor længe det tager at gøre dine produkter klar til at blive sendt til Shopifys distributionsnetværk
  • hvor længe det tager produkter at ankomme til Shopifys distributionsnetværk og blive behandlet af medarbejderne hos Shopifys distributionsnetværk

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps i din Shopify-administrator, og klik derefter på Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på fanen Indstillinger.
  3. Angiv det mindste antal dages lagerbeholdning, som du ønsker af dine produkter, i afsnittet Lager.
  4. Klik på Gem.

Når du har konfigureret meddelelser om lav lagerbeholdning, vil du få besked, når det tilgængelige lagerantal for et produkt når det mindste antal dage, som du har konfigureret. Hvis du ønsker, at distributionscentrene i Shopifys distributionsnetværk fortsat skal klargøre produktet, skal du oprette en indgående overførsel og sende yderligere lagerbeholdning til Shopifys distributionsnetværk.