Lagernotifikationer for Shopifys distributionsnetværk

Du kan opsætte notifikationer, der minder dig om at sende mere lagerbeholdning til Shopifys distributionsnetværk, når dine lagerniveauer er lave. Når du opsætter en lagernotifikation, kan du vælge, om du notifikationen skal baseres på det forventede antal dages lagerbeholdning, du har tilbage.

Du får besked, når en variants antal dages lagerbeholdning falder under det mindste antal, du har angivet. Lagernotifikationer vises i fanerne Oversigt og Lager i appen for Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Angiv det mindste antal dages lagerbeholdning, som du skal bruge af dine produkter, i afsnittet Lagernotifikationer.