Administrer dine niveauer for leveringstjenester til Shopifys distributionsnetværk

Du kan knytte dine leveringspriser til de priser, der tilbydes af Shopifys distributionsnetværk, ved at bruge Niveauer for leveringstjenester.

Sørg for, at navnene på dine leveringspriser er endelige, før du tilknytter dine priser. Hvis du har brug for at ændre navnet på en leveringspris, når du tilknytter dine priser, skal du først ændre navnet på prisen i indstillingerne for Forsendelse og levering i din Shopify-administrator og derefter tilknytte prisen i Shopifys distributionsnetværk-appen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Administrer tjenester i afsnittet Niveauer for leveringstjenester.
  4. Vælg den leveringspris for det niveau, som du vil knytte til hver eneste tjenesteniveau.
  5. Klik på Gem.

Få mere at vide om, hvordan du redigerer navnene på dine leveringspriser og kortlægger dine leveringspriser.