Redigering af følgesedler

Alle pakker, der er klargjort af Shopifys distributionsnetværk, indeholder en udskrevet Shopify-pakkeseddel til den pågældende ordre. Distributionscentrene i Shopifys distributionsnetværk udskriver den pakkeseddel, du kan se en forhåndsvisning af i Shopify-administratoren. Nogle af distributionscentrene trykker pakkesedler på brevpapir, der er 21,6 x 27,9 cm, mens andre distributionscentre trykker pakkesedler som labels, der måler 10 x 15 cm.

Nedenstående tabel viser, hvordan dine pakkesedler er udskrevet på begge sider af papiret baseret på Shopifys standardskabelon og Shopifys distributionsnetværks anbefalede skabelon. Hvis du vil gøre dine pakkesedler lettere at læse i det lille format, kan du ændre din pakkeseddelskabelon til Shopifys distributionsnetværks skabelon.

Skabeloner til pakkesedler trykt på forskellige papirstørrelser
Papirstørrelse Shopifys standardskabelon Shopifys distributionsnetværks skabelon
21,6 x 27,9 cm
10 x 15 cm

Dine følgesedler gengives ved hjælp af Liquid, et skabelonsprog, der er skabt af Shopify. Når du opdaterer din pakkeseddelskabelon til Shopifys distributionsnetværk, udskrives de pakkesedler, du udskriver via Shopify, også i dette format.

Du mister alle tilpasninger, du har foretaget af dine pakkesedler, hvis du bruger den anbefalede skabelon til Shopifys distributionsnetværk.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Følgesedler skal du klikke på Rediger.
  3. Markér al koden i editoren, og slet den derefter.
  4. Download pakkeseddelskabelon til Shopifys distributionsnetværk. - Hvis du vil have, at dine ordrebemærkninger skal fremgå af pakkesedlen, skal du downloade tekstfilen med pakkeseddelskabelonen til Shopifys distributionsnetværk.

5. Kopiér al Liquid-koden i skabelonfilen, og indsæt den derefter i editoren.

6. Vælg Forhåndsvisning af skabelon for at se dine ændringer.

7. Klik på Gem.

Hvis du vil ændre pakkesedlen tilbage til standardskabelonen for Shopify, kan du klikke på Tilbage til standard på redigeringssiden.