Administration af klargøringsanmodninger

En anmodning om klargøring er en registrering af de varer, som Shopifys distributionsnetværk klargør. Du kan finde den i din Shopify-administrator, og den er baseret på kundens ordre. En anmodning om klargøring indeholder de varer, som Shopifys distributionsnetværk skal finde og pakke for at opfylde alle eller nogle af klargøringerne i en Shopify-ordre.

En ordre kan have flere anmodninger om klargøring. Hvis en ordre f.eks. skal klargøres fra en lagerbeholdning, der er opbevaret i flere klargøringscentre, kan ordren indeholde flere klargøringsanmodninger pr. ordre.

• Anmodninger om klargøring, der er afgivet inden skæringstidspunktet kl. 12.00, vil klargøres samme dag.
  • Anmodninger om klargøring, der er afgivet efter kl. 12.00, klargøres næste dag.
Anslåede leveringstidslinjer for ordrer fra SFN
Ordreoplysninger Anslåede leveringstidslinjer
Indenrigsstandardklargøring 3 dage eller derunder med tilgængelig lagerbeholdning
Indenrigsklargøring for Alaska, Hawaii eller amerikanske territorier 5 dage eller derunder
International klargøring 15 dage eller derunder

Hvis en klargøringsanmodning kræver din opmærksomhed, vises en bannermeddelelse i din app for Shopifys distributionsnetværk.

Du kan tilgå dine klargøringsanmodninger i din app for Shopifys distributionsnetværk ved at klikke på Se alle i afsnittet Åbne klargøringsanmodninger.