Opgrader din fragtlabel

Du kan anmode Shopifys distributionsnetværk om at lever din pakke hurtigere til kunderne ved at opgradere fragtlabelen til din ordre. Hvis du vil opgradere din fragtlabel, skal du annullere ordren i Shopifys distributionsnetværk og Shopify uden at refundere penge til kunden. Derefter skal du duplikere ordren i Shopify med en hurtigere leveringsmetode og til sidst anmode om klargøring af din nye ordre i appen Shopifys distributionsnetværk.

Hvis du vil opgradere din fragtlabel, skal din ordre opfylde følgende krav:

• Ordren skal være ikke-klargjort.
  • Muligheden Annuller klargøring for ordren skal være tilgængelig i appen Shopifys distributionsnetværk.
  • Den hurtigere leveringsmetode skal være opsat i din leveringsoversigt.

Trin 1: Annuller klargøringen i Shopifys distributionsnetværk

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på den ordre med den klargøring hos Shopifys distributionsnetværk, som du vil annullere.
  3. Klik på Se oplysninger om klargøring i app.
  4. Klik på Annuller klargøring i appen Shopifys distributionsnetværk, og klik derefter på Annuller klargøring igen for at bekræfte.

Når du har annulleret klargøringen, kan du opdatere siden for at få vist ordrestatus som Annulleret.

Trin 2: Annuller ordren i Shopify

1. Klik på ordrenummeret i afsnittet Oversigt på siden med detaljerede oplysninger om din annullerede ordre i Shopifys distributionsnetværk for at åbne siden med ordreoplysninger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Flere handlinger, og klik derefter på Annuller ordre.
  3. Konfigurer følgende muligheder i afsnittet Annuller ordre:

1. Vælg Refunder senere.
    2. Markér Genopfyld varer.
    3. Fjern markeringen af Send en meddelelse til kunden.
  4. Klik på Annuller ordre.

Trin 3: Dupliker ordren i Shopify

1. Klik på Flere handlinger på siden med detaljerede oplysninger om den annullerede ordre, og klik derefter på Dupliker.
  2. Fjern alle omkostninger fra ordren:

1. Klik på Tilføj rabat
    2. Vælg Procent som rabattypoe, og angiv derefter 100 som rabatværdien.
    3. Klik på Anvend.
  3. Opsæt levering for ordren:

1. Klik på Tilføj levering.
    2. Kopiér navnet på den leveringspris, du vil bruge, og undlad at medtage bindtsregen og omkostningen.
    3. Vælg Tilpasset
    4. Indsæt det prisnavn, du kopierede i indtastningen Navn på pris. Hvis prisnavnet ikke matcher en tilgængelig mulighed, vil Shopifys distributionsnetværk som standard vælge den langsomste leveringsmetode.
    5. Valgfrit: Hvis du vil opkræve et gebyr fra kunden, f.eks. for at dække en forskel i leveringsprisen, skal du angive gebyret i afsnittet Pris. Shopifys distributionsnetværk behandler ikke din nye ordre, før du accepterer betaling for ordren.
    6. Klik på Udført.
  4. Klik på Markér som betalt, og klik derefter på Opret ordre.

Trin 4: Anmod Shopifys distributionsnetværk om at starte klargøringen.

1. Klik på Se oplysninger om klargøring i app.
  2. Klik på Anmod om klargøring i appen Shopifys distributionsnetværk, og klik derefter på Anmod om klargøring igen for at bekræfte.

Hvis du har problemer med denne proces, skal du kontakte support for Shopifys distributionsnetværk for at få hjælp.