Få adgang til dine debiteringer for Shopifys distributionsnetværk

Du kan tilgå dine aktuelle og tidligere månedlige opgørelser over gebyrer for Shopifys distributionsnetværk på siden Gebyrer i appen for Shopifys distributionsnetværk. De detaljerede omkostninger for hver klargøringsanmodning vises i afsnittet Klargøringsomkostninger.

Alle dine gebyrer for Shopifys distributionsnetværk føjes også til din Shopify-faktura, så du ikke behøver at holde øje med flere kvitteringer.

Få adgang til debiteringer for Shopifys distributionsnetværk

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Debiteringer.
  3. Valgfrit: Hvis du vil have adgang til de detaljerede debiteringer, skal du vælge en måned i afsnittet Måned til dato eller Tidligere debiteringer og derefter klikke på Se detaljer.

Eksportér tidligere debiteringer for Shopifys distributionsnetværk

Du kan få en detaljeret oversigt over dine debiteringer ved at eksportere debiteringer fra tidligere måneder til din computer som CSV-filer.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Shopifys distributionsnetværk i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Debiteringer.
  3. Klik på Eksportér i afsnittet Tidligere debiteringer.

Følgende CSV-filer downloades til din computer i én zip-fil:

• pick_and_pack_charges.csv
  • shipping_charges.csv
  • special_project_charges.csv
  • storage_charges.csv