Få adgang til dine debiteringer for Shopifys distributionsnetværk

Debiteringer for Shopifys distributionsnetværk føjes til din Shopify-faktura, så du behøver ikke at holde øje med flere kvitteringer.

Du kan finde en oversigt over dine debiteringer på din månedlige Shopify-faktura.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Seneste fakturaer skal du klikke på den faktura, du vil have adgang til.
  3. Klik på afsnittet Apps på selve fakturaen.

Klik på Fakturering > Eksportér til CSV i appen Shopifys distributionsnetværk, hvis du vil have en mere detaljeret gennemgang af dine tidligere debiteringer. Der downloades fire CSV-filer på din computer i én zip-fil:

• pick_and_pack_charges.csv
  • shipping_charges.csv
  • special_project_charges.csv
  • storage_charges.csv

Åbn filerne for at få en mere detaljeret oversigt over hver enkelt type omkostning.