Opsætning af regler for produkter, der returneres til Shopifys distributionsnetværk

Du kan opsætte regler for, hvad der sker med produkter, der returneres til Shopifys distributionsnetværk. Reglerne for returnering konfigureres for hver produkt-SKU. Reglerne kan konfigureres ud fra standen på det produkt, der returneres.

For produkter, der returneres i en reparerbar stand, kan du angive en regel om, at medarbejderne hos Shopifys distributionsnetværk erstatter manglende plastikposer eller stregkoder og derefter genopfylder produktet i lagerbeholdningen. Hvis du ikke har aktiveret denne indstilling, og der modtages et produkt i en reparerbar stand, vil medarbejderne hos Shopifys distributionsnetværk sætte produktet til side for senere gennemgang og kontakte dig for at diskutere, hvordan produktet skal håndteres.

Produkter, der returneres i en ikke-salgbar stand, kasseres af distributionscenteret i Shopifys distributionsnetværk. Ikke-salgbare produkter omfatter varer, der er underlagt begrænsninger, og som returneres i en åbent eller brugt stand. Få mere at vide om returnering af varer, der er underlagt begrænsninger.

Du kan ændre disse regler når som helst. Hvis der allerede er igangsat en returnering, når du ændrer en regel, der påvirker et produkt i returneringen, vil medarbejderne hos Shopifys distributionsnetværk følge den aktive regel ved behandling af returneringen.

Opsæt regler for returnering – et enkelt produkt

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Indstillinger.

5. Klik på Administrer i afsnittet Håndtering af returnerede varer.

6. Vælg Erstat plastikpose eller stregkode ud for det produkt, du vil redigere.

7. Klik på Gem.

Gentag denne proces for at aktivere denne indstilling for alle de produkter, du ønsker, at medarbejderne hos Shopify distributionsnetværk skal reparere og genopfylde i lagerbeholdningen. Du kan også opsætte regler for returnering for flere produkter.

Opsæt regler for returnering – flere produkter på én gang

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Indstillinger.

5. Klik på Administrer i afsnittet Håndtering af returnerede varer.

6. Vælg de produkter, du vil redigere.

7. Klik på Rediger valgte i kolonnen Reparerbar stand, og vælg derefter en af følgende valgmuligheder:

• Vælg Reparer ikke, hvis du vil kassere returnerede produkter.
    • Vælg Reparer, hvis du vil erstatte manglende plastikposer eller stregkoder og genopfylde produkter i lagerbeholdningen.
  8. Klik på Gem.