Yderligere logistiktjenester, som Shopify Fulfillment Network (SFN) kan forbinde dig med

En række tjenester inden for klargøring og logistik er tilgængelig for dig og kan opfylde dine specifikke virksomhedsbehov. Shopifys logistiknetværk omfatter tjenester, der udbydes af Shopify Fulfillment Network (SFN), Flexport og 6 River Systems (6RS).

Shopifys distributionsnetværk

SFN er en klargøringstjeneste, du kan bruge til opbevaring af lagervarer og klargøring af ordrer. Du kan bruge SFN til at reducere friktionen og kompleksiteten i dine klargørings- og logistikprocesser.

Derfor bør du vælge SFN

SFN er det bedste valg, hvis:

• Du bruger Shopify til at drive din butik.
  • Du har brug for en nem løsning til at forenkle din leverings- og klargøringsproces.

Flexport

Flexport bruger maskinlærings- og optimeringsteknologi til at opbygge deres klargøringsnetværk, så alle, hvor som helst, kan tilbyde hurtige og omkostningseffektive leveringer til deres kunder. Flexport er en problemfri logistikløsning, du kan stole på, og som giver dig kontrol over hele processen fra start til slut via gennemsigtige og billige priser, der kan hjælpe dig med at booste salget.

Derfor bør du vælge Flexport

Flexport er det bedste valg, hvis:

• Du bruger Shopify eller en anden handelsplatform end Shopify til at drive din butik.
  • Du har brug for mere komplekse klargøringstjenester som f.eks. forberedelse af produkter, fragttjenester, lagerløsninger eller engrossalg.

6 River Systems

6 River Systems tilbyder teknologiske klargøringsløsninger, der strømliner hele klargøringsworkflowet, forbedrer effektiviteten og forudsigeligheden i driften, optimerer arbejdsmængden og gør dig i stand til at konkurrere via logistik på flere kanaler.

Du kan bruge de værktøjer, der tilbydes af 6 River Systems, til at få mest muligt ud af din klargøringsproces. Hvis du f.eks. er en anlægsoperatør, kan du bruge deres lagerstyringssystemer eller Chuck.

• Systemerne til lagerstyring giver dig mulighed for at have overblikket over og administrere lagerbeholdningen på dine lagre.
  • Chu er en autonom mobilrobot, der bruger maskinlæring og kunstig intelligens (AI) til at øge effektiviteten og nøjagtigheden ved at hjælpe dig med alle opgaver som at lægge-på-lager, finde, optælle, genopfylde og sortere.

Derfor bør du vælge 6 River Systems

6 River Systems er det bedste valg, hvis:

• Du vil oprette dit eget lager.
  • Du har brug for lagerteknologi.
  • Du driver og administrerer allerede en klargøringsfacilitet.