Planlægning af en pakkeafhentning

Bemærk! Afhentninger er kun tilgængelige for butikker i USA.

Hvis du køber DHL Express- eller UPS-labels via Shopify Shipping, kan du planlægge afhentninger direkte fra din Shopify-administrator. Du kan planlægge en afhentning på dit ønskede tidspunkt på din foretrukne dato og adresse. Dit valgte transportfirma accepterer alle godkendte pakker med en gyldig label.

Bemærk! Chaufførerne vil kun hente pakker fra deres respektive transportfirmaer.

Planlæg en afhentning

Du skal købe en UPS- eller DHL Express-label i Shopify for at være berettiget til afhentninger.

Afhentningstider er baseret på tidszonen på afhentningsadressen.

Bemærk! Afhentningstider er estimater og afhænger af trafik, vejr og afhentningsadresse.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Gør et af følgende for at planlægge en afhentning:

• Lige efter at du har købt en fragtlabel for en ordre, skal du klikke på Planlæg afhentning i afsnittet Pakkeafhentning.
  • Klik på Mere > Planlæg afhentning på siden for en ordre, der blev behandlet med UPS eller DHL Express.
  1. Vælg afhentningsadressen i rullemenuen, eller indtast en brugerdefineret adresse, hvis du har brug for at få dine pakker hentet fra en anden lokation.

Bemærk! En brugerdefineret adresse gemmes ikke til fremtidige afhentninger.

1. Indtast navn og telefonnummer på en person, som chaufføren kan kontakte, hvis det er nødvendigt.

2. Vælg dato for afhentning på rullemenuen Dato.

3. Fra rullemenuen Anslået afhentningstidspunkt skal du vælge det tidsvindue, hvor du vil have din pakke hentet.

Bemærk! Tidsindstillinger i menuen Anslået afhentningstidspunkt er baseret på tidszonen for afhentningsadressen.

1. Hvis du planlægger en afhentning med UPS, skal du vælge den mulighed, der bedst repræsenterer, hvor føreren skal søge efter dine pakker, i Pakkens lokation.

2. Indtast eventuelle yderligere oplysninger til kureren (f.eks. kode til dørtelefon eller lejlighedsnummer) i feltet Særlige instruktioner.

3. Hvis du planlægger en afhentning med UPS, skal du markere afkrydsningsfeltet Giv transportfirmaet besked om, at nogle pakker vejer mere end 32 kg, så chaufføren er forberedt på det, hvis din forsendelse vejer for meget.

Bemærk! Du skal informere UPS, hvis dine pakker vejer mere end 32 kg, så chaufføren medbringer det rette udstyr.

1. Gennemgå afhentningsoversigten, og klik på Planlæg afhentning.

Du kan se dine planlagte afhentninger på siden Ordrer i din Shopify-administrator.

Bemærk! Hvis en chauffør ikke dukker op til din planlagte afhentning, skal du ringe til 1-800-PICK-UPS (1-800-742-5877) eller 1-800-CALL DHL (1-800-225-5345) med dit afhentningsbekræftelsesnummer. Du kan finde dit afhentningsbekræftelsesnummer på ordrens tidslinje.

Annuller en afhentning

Du kan annullere en planlagt afhentning på siden Ordrer i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på Vis afhentninger på siden Ordrer.

3. Klik på Annuller afhentning.

4. Klik på Annuller afhentning igen for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du annullerer en UPS-afhentning, krediteres din konto med omkostningerne for afhentningen, og dette kan du bruge til at købe fragtlabels eller planlægge andre afhentninger.

Priser

UPS On-Call Pickup® koster 4,00 $. Det er den samme pris for ethvert antal pakker, uanset dato, klokkeslæt og adresse på afhentningen.

DHL Express Pickup er gratis. Tjenesten er inkluderet ved køb af en label.

Aflevering af dine pakker

Hvis du foretrækker at aflevere dine pakker selv, kan du gøre det ved et hvilket som helst UPS- eller DHL Express-afleveringssted. Du kan finde dine nærmeste afleveringssteder på UPS-afleveringssiden eller med DHL Express-afleveringsfinderen.

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på almindelige spørgsmål om pakkeafhentninger.

Er prisen for UPS On-Call Pickup® den samme, hvis jeg planlægger den uden for Shopify?

Nej. Afhentningsgebyret på 4,00 $ er en eksklusiv rabatpris for forhandlere, der bruger Shopify Shipping. Ingen yderligere gebyrer eller tillæg vil blive anvendt.

Jeg forsøgte at annullere en afhentning, men jeg får at vide, at det er for sent at gøre det. Vil jeg stadig blive opkrævet? Hvad sker der, hvis chaufføren dukker op, og jeg ikke har nogen pakker til vedkommende?

Ja, du bliver stadig opkrævet, fordi chaufføren ankommer for at hente dine pakker som planlagt.

Jeg forsøgte at annullere en afhentning, men jeg får at vide, at den ikke kan annulleres på grund af tekniske problemer. Hvad skal jeg gøre? Vil jeg stadig blive opkrævet?

Vent et par minutter, og prøv derefter at annullere afhentningen igen. Du bliver stadig opkrævet, fordi chaufføren ankommer for at hente dine pakker som planlagt. Du kan også kontakte Shopify Support og bede om hjælp til at annullere afhentningen.

Hvor langt i forvejen kan jeg planlægge en afhentning?

Du kan planlægge en afhentning op til 7 dage i forvejen.

Jeg skal planlægge en afhentning til i dag, en til i morgen og en på en fremtidig dato. Hvordan gør jeg det?

Du kan planlægge flere afhentninger, hvis du har købt mindst én UPS- eller DHL Express-label.

Jeg bruger en personlig UPS- eller DHL Express-konto til afsendelse. Hvordan kan jeg planlægge en afhentning i min Shopify-administrator?

Afhentninger er kun tilgængelige, hvis du har købt en label i Shopify.

Jeg planlagde en afhentning til 10 pakker, men nu har jeg 15, der skal hentes. Hvad skal jeg gøre?

Chaufføren afhenter alle pakker, du har klar til dem, uden ekstra omkostninger, uanset antallet af fragtlabels, du havde købt på det tidspunkt, hvor du planlagde en afhentning.