Returlabels

Bemærk! Returlabels er kun tilgængelige for amerikanske indenrigsordrer. Amerikanske militære adresser eller amerikanske territorier, der kræver en toldformular, understøttes ikke.

Du kan tilbyde returnering til dine kunder ved at oprette og sende returlabels i din Shopify-administrator. Når du har oprettet en returlabel, kan du sende den direkte via e-mail fra Shopify-administratoren eller kopiere et link til at udskrive labelen.

Når du opretter en returlabel, kan du vælge leveringsmetode og bruge dine nedsatte fragtpriser fra USPS. Hvis du har tilknyttet din UPS-konto til Shopify, kan du oprette UPS-returlabels ved hjælp af dine egne kontopriser, og du faktureres direkte af UPS.

Opsætning af din returpolitik

Inden du opretter returlabels, skal du overveje at tilføje oplysninger om returnering til din tilbagebetalingspolitik i din Shopify-butik.

Betaling for returlabels

Returlabels bruger en teknologi kaldet "betal ved scanning". Det betyder, at fragttjenesten vejer og måler pakken, når de modtager den, og derefter beregner omkostningerne.

Omkostningerne for en returlabel føjes kun til din Shopify-konto, når fragttjenesten har scannet pakken. Din konto debiteres, når du når en faktureringstærskel, der bestemmes af dit nuværende Shopify-abonnement. Hvis du vil vide mere om, hvordan du faktureres for fragtlabels, skal du kontakte Shopify Support.

Opret og send returlabel

Du kan oprette en returlabel fra ordresiden i din Shopify-administrator eller i Shopify-appen. Når du har oprettet en returlabel, kan du sende den til dine kunder eller sende dem et link til at udskrive labelen.

Fremgangsmåde:

Send en returlabel igen

Du kan til enhver tid sende e-mailbeskeden igen eller kopiere linket til labelen.

Fremgangsmåde:

Tilpas vejledningen til din returlabel

1. Klik på Vejledning til returlabel i afsnittet Kundenotifikation under Levering.

2. Rediger E-mailemne og E-mail-brødtekst. Hvis du f.eks. vil ændre vejledningen i returnering, skal du finde return-label__instruction-step og redigere trinene.

3. Klik på Gem.

Du kan finde mere information om brug af flydende variabler til automatisk at tilføje oplysninger til din returlabelvejledning i oplysningerne om meddelelsesvariabler.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg gøre en ubrugt label ugyldig?

Nej. Returlabels udløber ikke og kan ikke annulleres, men du opkræves ikke for ubrugte labels.

Hvorfor kan jeg ikke se Opret returlabel på ordresiden?

Hvis du ikke kan se indstillingen Opret returlabel i menuen Flere handlinger, har du måske ikke nogen opfyldte elementer. Oprettelse af en returlabel kræver mindst ét element, der skal opfyldes.

Din butik er muligvis ikke berettiget til returlabels. Den er kun kvalificeret, hvis din forsendelsesoprindelse er i USA. Lær, hvordan du ændrer din forsendelsesoprindelse.

Kan jeg oprette en returlabel til en international ordre?

Nej. Returlabels er ikke tilgængelige for indenrigsordrer på nuværende tidspunkt.