Returlabels

Du kan tilbyde returnering til dine kunder ved at oprette og sende returlabels i din Shopify-administrator. Når du har oprettet en returlabel, kan du sende den direkte via e-mail i Shopify-administratoren eller kopiere et link til at udskrive labelen.

Når du opretter en returlabel, kan du vælge leveringsmetode og bruge dine nedsatte leveringspriser fra USPS. Hvis du har tilknyttet din UPS-konto til Shopify, kan du oprette UPS-returlabels ved hjælp af dine egne kontopriser, og du faktureres direkte af UPS.

Understøttede adresser

Returlabels er kun tilgængelige for indenrigslevering i USA. De er ikke tilgængelige for amerikanske militære adresser, amerikanske territorier eller internationale adresser.

Du kan vælge én af følgende muligheder, hvis du vil oprette en returlabel for internationale adresser, amerikanske militære adresser eller amerikanske territorier, der kræver en toldformular:

• Bestil en toldformular direkte fra et leveringsfirma.
  • Brug en tredjepartstjeneste.
  • Brug en app fra Shopify App Store.

Konfigurer din returpolitik

Inden du opretter returlabels, skal du overveje at tilføje oplysninger om returnering til din tilbagebetalingspolitik i din Shopify-butik.

Betal for returlabels

Returlabels bruger en teknologi kaldet "betal ved scanning". Det betyder, at leveringsfirmaet vejer og måler pakken, når de modtager den, og derefter beregner omkostningerne.

Omkostningerne for en returlabel føjes til din Shopify-konto, når transportfirmaet har scannet pakken. Din konto debiteres, når du når en faktureringstærskel, der bestemmes af dit nuværende Shopify-abonnement. Hvis du vil vide mere om, hvordan du faktureres for fragtlabels, skal du kontakte Shopify Support.

Tip! Returlabels kan ikke annulleres, men de udløber 1 år efter købet. Du bliver ikke opkrævet for labels, som du ikke bruger.

Opret og send en returlabel

Du kan oprette en returlabel fra ordresiden i din Shopify-administrator eller i Shopify-appen. Når du har oprettet en returlabel, kan du sende den til dine kunder eller sende dem et link til at udskrive labelen.

Fremgangsmåde:

Send en returlabel igen

Du kan til enhver tid sende e-mailbeskeden igen eller kopiere linket til labelen.

Fremgangsmåde:

Tilpas vejledningen til din returlabel

1. Klik på Vejledning til returlabel i afsnittet Kundenotifikation under Levering.

2. Rediger E-mailemne og E-mail-brødtekst. Hvis du f.eks. vil ændre vejledningen i returnering, skal du finde return-label__instruction-step og redigere trinene.

3. Klik på Gem.

Du kan finde mere information om brug af flydende variabler til automatisk at tilføje oplysninger til din returlabelvejledning i oplysningerne om meddelelsesvariabler.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg gøre en ubrugt label ugyldig?

Nej. Returnerede labels kan ikke annulleres, men de udløber 1 år efter købet. Du bliver ikke opkrævet for labels, som du ikke bruger.

Hvorfor kan jeg ikke se Opret returlabel på ordresiden?

Hvis du ikke kan se indstillingen Opret returlabel i menuen Flere handlinger, har du måske ikke nogen behandlede varer. Oprettelse af en returlabel kræver mindst én vare, der skal behandles.

Din butik er muligvis ikke berettiget til returlabels. Den er kun berettiget, hvis din forsendelsesoprindelse er i USA. Lær, hvordan du ændrer din forsendelsesoprindelse.

Kan jeg oprette en returlabel til en international ordre?

Nej. Returlabels er kun tilgængelige til indenrigsordrer i USA.