Udskrivning af Shopify Shipping-labels og toldformularer

Du kan samle dine fragtlabels med toldformularer og pakkesedler og udskrive dem sammen under købsprocessen til fragtlabels. Når du samler dine fragtlabels med andre leveringsdokumenter, kombinerer og tilpasser du størrelsen på dem, så de passer til det valgte udskrivningsformat. Dette sparer dig tid og penge.

Du kan også udskrive dine leveringsdokumenter, som f.eks. fragtlabels, toldformularer og pakkesedler individuelt, når du har købt dine labels, men du vil ikke kunne samle dem.

Hvis du vil udskrive dine leveringsdokumenter, skal du bruge en stationær printer eller en Shopify-understøttet labelprinter.

Formularer til toldangivelse

Hvis du sender til en international destination, skal du udfylde en formular til toldangivelse, når du køber fragtlabels. Visse posttyper kræver, at du udskriver en separat toldformular til din forsendelse, og andre inkluderer formularen på standardfragtlabelen:

• Hvis du bruger Priority Mail International eller Priority Express Mail International, skal du udskrive en særskilt toldformular samt en fragtlabel og sætte dem begge på ydersiden af din pakke.
  • Hvis du bruger First Class Package International Service, Priority Mail Flat International Flat rate-konvolutter eller Priority Mail International Flat rate-æsker (lille), er tolddeklarationen inkluderet på selve fragtlabelen.

Samling af leveringsdokumenter

Når du køber dine fragtlabels, kan du samle dem med pakkesedler og toldformularer på siden Udskriv fragtlabels. Dette betyder, at du kan kombinere dine leveringsdokumenter og udskrive dem samlet i stedet for at udskrive dem enkeltvist.

Når du samler leveringsdokumenter, kombineres de og tilpasses dit valgte udskrivningsformat. Hvis du f.eks. samler din pakkeseddel med en fragtlabel i udskrivningsformatet “A4”, vil pakkesedlen blive tilpasset, så den passer på samme side som fragtlabelen.

Når du udskriver dine leveringsdokumenter på siden Udskriv fragtlabels, kan du vælge ét af følgende papirformater:

• Termo (4 × 6 tommer/100 × 150 mm/A6) til labelprintere
  • Letter (8,5 x 11 tommer/216 x 279 mm) til stationære printere
  • A4 (8,3 x 11,7 tommer/210 x 297 mm) til stationære printere

Gennemgå følgende eksempler på, hvordan en fragtlabel samles med en pakkeseddel i papirformatet “Letter”.

Eksempel på brevformat for fragtlabel og pakkeseddel, der samles

Udskriv leveringsdokumenter enkeltvist

Hvis du ikke udskriver eller samler dine leveringsdokumenter, mens du køber fragtlabelen, vil du stadig kunne udskrive dem enkeltvist efter købet, men du vil ikke kunne samle dem.

Udskriv en fragtlabel

Udskriv en toldformular

Udskriv en pakkeseddel

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, du vil udskrive en pakkeseddel for.

3. Klik på Flere handlinger > Udskriv pakkesedler.

4. Udskriv eller gem din pakkeseddel.

Masseudskriv følgesedler