Vis priser for Shopify Shipping til dine kunder ved betalingen

Bemærk! Shopify Shipping er tilgængelig for ordrer, der afsendes fra opfyldelsessteder i USA (USPS, DHL Express og UPS) og Canada (Canada Post).

Hvis du bruger Shopify Shipping, kan du vise beregnede leveringsomkostninger til dine kunder ved kassen. Som standard kan du tilføje beregnede leveringsomkostninger fra USPS, DHL Express, UPS eller Canada Post.

Afhængigt af dit Shopify-abonnement modtager du graduerede rabatter på de normale leveringsomkostninger.

Vis beregnede priser ved betaling

Hvis du bruger Shopify Shipping, kan du vise beregnede leveringsomkostninger fra USPS, DHL Express, UPS eller Canada Post til dine kunder ved betalingen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Rediger ved siden af forsendelseszonen, som du vil føje prisen til, i afsnittet Zoner og priser:

Klik på Rediger ud for leveringszonen
    Hvis du vil føje en pris til en ny zone, skal du først oprette en ny fragtzone.

2. I afsnittet Beregnede priser klikker du på Tilføj pris:

Klik på Tilføj pris

3. I dialogboksen skal du vælge den fragttjeneste, du vil tilføje, i rullemenuen Vælg fragttjeneste:

Vælg en fragttjeneste i rullemenuen

4. I afsnittet Tjenester skal du kontrollere de mailklasser, du vil tilbyde til dine kunder:

Markér de mailklasser, du vil tilføje

5. I afsnittet Fremtidige tjenester skal du markere afkrydsningsfeltet Tilbyd automatisk nye fragttjenester, når de bliver tilgængelige for at inkludere nye mailklasser som standard, når de bliver tilgængelige.

6. Valgfrit: I afsnittet Prisjusteringer kan du tilføje en opjustering af den beregnede pris ved at indtaste en dollar- eller procentværdi:

Tilføj en prisjusteringsværdi

7. Klik på Udført.

8. Klik på Gem.

Næste trin