Vis priser for Shopify Shipping til dine kunder ved betalingen

Bemærk! Shopify Shipping er tilgængelig for ordrer, der afsendes fra behandlingslokationer i USA (USPS, DHL Express og UPS) og Canada (Canada Post).

Hvis du bruger Shopify Shipping, kan du vise beregnede leveringsomkostninger til dine kunder ved betaling. Som standard kan du tilføje beregnede leveringsomkostninger fra USPS, DHL Express, UPS eller Canada Post.

Afhængigt af dit Shopify-abonnement modtager du graduerede rabatter på de normale leveringsomkostninger.

Vis beregnede priser ved betaling

Hvis du bruger Shopify Shipping, kan du vise beregnede leveringsomkostninger fra USPS, DHL Express, UPS eller Canada Post til dine kunder ved betalingen.

Bemærk! Denne side gælder kun for butikker, der har aktiveret funktionen Leveringsprofiler. Hvis du ikke har afsnittet Leveringsprofiler på siden med indstillinger for Levering, skal du i stedet se tidligere indstillinger for levering.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Levering i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil føje en leveringsomkostning til.
  3. Klik på Tilføj pris ud for zonen, du vil føje en leveringsomkostning til.
  4. Vælg Brug et transportfirma eller en app til at beregne priser.
  5. I rullemenuen skal du vælge den leveringstjeneste, du vil tilføje beregnede priser for.
  6. Vælg leveringsmetoderne fra leveringstjenesten, som du vil give dine kunder som valgmulighed ved betalingsprocessen.
  7. Valgfrit: Vælg, om du automatisk vil tilbyde nye tjenester, som leveringstjenesten gør tilgængelige.
  8. Valgfrit: Tilføj ønskede behandlingsgebyrer, som du gerne vil have føjet til den beregnede pris.
  9. Klik på Gem.

Næste trin