Første opsætning

Inden du kan begynde at sende dine produkter, skal du tilføje nogle oplysninger om din virksomhed på siden Levering i din Shopify-administrator.

Sådan finder du siden Levering:

Fra din Shopify-administrator skal du klikke på Indstillinger og derefter klikke på Levering.

Tilføj en oprindelsesadresse for forsendelsen

Hvis du sender dine produkter fra et andet sted end din butiks hovedkontor, kan du angive en separat forsendelsesoprindelse for at sikre, at dine skatter og de beregnede leveringsomkostninger er korrekte.

Bemærk! Hvis du sporer lagerbeholdningen på flere beliggenheder, gælder disse trin ikke. I stedet bruges din butiksadresse som leveringsoprindelsen, der bruges til beregning af leveringsomkostninger og oprettelse af fragtlabels.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Rediger adresse i afsnittet Forsendelsesoprindelse:

2. Indtast adressen på det sted, hvor du sender dine produkter fra, og klik derefter på Gem:

Ret forsendelsesoprindelsen

Bemærk! Disse trin gælder kun, hvis du bruger flere beliggenheder.

Når du har aktiveret flere beliggenheder, beregnes dine leveringsomkostninger ud fra den placering, der er angivet som forsendelsesoprindelsen.

Du kan angive enhver af dine aktive beliggenheder til at være forsendelsesoprindelsen. Apps og deaktiverede beliggenheder kan dog ikke angives som forsendelsesoprindelsen.

Hvis du ændrer forsendelsesoprindelsen til et sted, hvor en fragttjeneste ikke understøttes, skjules priserne for den pågældende fragttjeneste i betalingsprocessen. Hvis du for eksempel angiver forsendelsesoprindelsen til et sted, der ligger i USA, vises Canada Post-priser ikke ved kassen.

Priser for køb af fragtlabels fra Shopify-administratoren beregnes ud fra opfyldelsesstedet, ikke forsendelsens oprindelse.

Fremgangsmåde:

Tilføj en pakketype

Bemærk! Hvis din butik er uden for USA og Canada, kan du kun tilføje én foretrukken pakketype.

Hvis din butik er i USA eller Canada, kan du gemme dimensioner og vægte af dine foretrukne pakketyper på siden med indstillingerne for Leveringi din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj pakke i afsnittet Pakker:

2. I dialogboksen skal du angive de nødvendige oplysninger om pakketypen:

For nogle typer post er der begrænsninger på størrelsen af de pakker, du kan bruge til levering af dine produkter. Når du opretter en ny pakketype, vises en note om gældende begrænsninger af størrelse i dialogboksen.

1. Klik på Tilføj pakke.

Bemærk! Kassens viste dimensioner kan referere til indersiden af emballagen, så det er vigtigt at tage udvendige mål af dine kasser.

Rediger eller slet en pakketype

Du kan redigere eller slette en eksisterende pakketype ved at klikke på navnet i afsnittet Pakker.

Fremgangsmåde:

1. I afsnittet Pakker skal du klikke på Rediger ud for den pakketype, du vil redigere:

2. Indtast dine ændringer i dialogboksen, og klik derefter på Gem, eller klik på Slet pakke:

Næste trin

Inden du kan begynde at sende dine kunders ordrer, skal du: