Leveringszoner

De områder og lande, du sender til, er kendt som leveringszoner. Hver leveringszone indeholder leveringsomkostninger, der gælder for kunder, hvis adresser ligger inden for den pågældende zone. Du kan se dine nuværende leveringszoner og leveringsomkostninger på siden Levering i din Shopify-administrator.

Bemærk! Hvis en kunde indtaster en leveringsadresse, der ligger i et område uden for dine leveringszoner, bliver de informeret om, at der ikke er nogen tilgængelig leveringsomkostning for deres område.

Opret en ny leveringszone

Trin:

1. Klik på Tilføj leveringszone i afsnittet Zoner og priser.

2. Indtast et navn til din nye forsendelseszone i afsnittet Zonenavn.

3. Klik på Tilføj lande i afsnittet Lande.

4. Vælg de lande, du vil medtage i leveringszonen, og klik derefter på Tilføj.

Hvis du vælger et stort område som Nordamerika eller Europa, vil leveringszonen inkludere alle lande i det pågældende område. Du kan fjerne bestemte lande eller områder ved hjælp af afkrydsningsfelterne ved siden af dem.

5. Hvis du vil begrænse leveringszonen til bestemte områder inden for et land, kan du klikke på Rediger ved siden af det område, du vil ændre.

Du kan tilføje eller fjerne bestemte stater eller provinser ved hjælp af afkrydsningsfelterne ved siden af dem, og derefter klikke på Udført.

6. Hvis du vil tilføje en manuel leveringsomkostning til leveringszonen, skal du klikke på Tilføj pris for den type pris, du vil oprette.

Du kan tilføje leveringsomkostninger senere, hvis du vil.

7. Når du er færdig, skal du klikke på Gem. Den nye leveringszone vises på siden med indstillinger for Levering i din Shopify-administrator.

Tilføj eller fjern et land eller en region fra en eksisterende leveringszone

Trin:

1. Klik på Rediger for leveringszonen, som du vil ændre, i afsnittet Zoner og priser.

2. I afsnittet Lande klikker du på Tilføj lande for at føje et nyt land til forsendelseszonen, eller du klikker på ikonet x ved siden af et land for at fjerne det fra leveringszonen.

3. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.

Slet en leveringszone fra din leveringsseddel

Hvis du ikke længere vil sende til kunder i en bestemt zone, kan du slette denne leveringszone fra din leveringsseddel. Når du sletter en leveringszone, sletter den også alle de leveringsomkostninger, du har angivet for den pågældende zone.

Trin:

1. Klik på Rediger ved siden af leveringszonen, som du vil slette, i afsnittet Zoner og priser.

2. Klik på Slet zone.

3. Klik på Slet fragtzone for at bekræfte.

Oprettelse af leveringszoner baseret på postnummer

Der er apps, som du kan bruge til at organisere dine leveringszoner i henhold til postnumre. Besøg appbutikken for at finde ud af, hvad der er tilgængeligt.

Næste trin