Kom godt i gang med Sidekick

Du kan interagere med Sidekick vis en chatgrænseflade i Shopify-administratoren på computere. Du kan tilgå Sidekick fra alle sider i Shopify-administratoren ved at klikke på Sidekick-ikonet i den øverste navigationsbjælke og derefter chatte med Sidekick ved at stille et spørgsmål eller give en instruktion.

Betingelser

Du skal opfylde følgende krav for at kunne bruge Sidekick:

• Du tilgår Shopify-administratoren på en computer. Sidekick er ikke tilgængelig på mobilenheder.
  • Din kontos sprog skal være angivet til engelsk.
  • Du accepterer kravene til fortrolighed for at kunne deltage med tidlig adgang.

Det anbefales, at du indstiller dit tema til Dawn version 11.0.0 eller nyere. Sidekick er trænet og optimeret til at foretage redigeringer af Dawn. Der kan opstå fejl, hvis der anvendes andre temaer.

Sådan bruger du Sidekick

Sidekick er tilgængelig fra alle sider i Shopify-administratoren. Du kan kommunikere med Sidekick, som du ville chatte med et andet menneske.

Du kan få mere at vide om, hvad Sidekick kan gøre, under Sidekick-funktionalitet.

Trin:

1. Log ind på din Shopify-administrator.
  2. Klik på Sidekick-ikonet for at åbne Sidekicks chatgrænseflade.
  3. Skriv en kommando eller et spørgsmål på et almindeligt sprog i feltet Spørg om hvad som helst...
  4. Klik på ikonet med papirflyet for at indsende din kommando eller dit spørgsmål.
  5. Du skal muligvis klikke på en yderligere knap, afhængigt af den type svar du får fra Sidekick:

• Klik på knappen > for at navigere til den angivne side eller ressource.
    • Klik på Anvend for at anvende det genererede indhold i din butik.
  6. Valgfrit: Hvis du vil generere et nyt svar fra Sidekick igen, skal du klikke på for at prøve igen.

7. Valgfrit: Klik på ikonet med tomlen opad eller tomlen nedad under svaret for at give feedback om kvaliteten af Sidekicks svar.